Tanase Ion Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 (editat) Buna ziua stimati colegi, caut sa cumpar un radio de buzunar produs de fabrica Tehnoton un "top rb1100" http://www.regiradio.nhely.hu/roman/rortr/top.html functiinal sau nefunctional dar complet de dragul amintirilor sai zic, mai exact in copilaria mea am reusit di curiozitate ce contine fiecare piesa sa ii stric sau mai bine zis sa-i distrug radioul de buzunar al tatalui meu, dorinta mea as vrea sa achizitionez un astfel de radio si sa-l il fac cadou tatalui meu numai de dragul amintirilor si totodata am-i spala pacatele copilariei sai zic asa. Prin buna vointa dumneavoastra a tuturor colegilor care din intamplare mai aveti prin maruntisurile dv un astfel de radio as fi dispus sa-l cumpar dar credetima ca pe okazii l-am gasit la un pret exagerat ptr un amarat de radio pe UM, nu vreau pomana dar doresc sa-i fac o surpriza placuta tatalui meu chiar nefunctional poate sa fie, eu il pot repara. Cu stima si respect multumesc frumos anticipat celui care e dispus sa ma ajute. Tot o data daca nu am nimerit sectiunea topicului, cer respectuos si mii de scuze unui moderator sa-l mute acolo unde ar trebui sa fie acest topic, o zi cat mai frumoasa tuturor. Editat Mai 4, 2023 de Tanase Ion Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 11, 2023 Autor Partajează Postat Mai 11, 2023 Up, poate doreste cineva (daca il are) sa-l ofere si la schimb cu alte componente, cu stima multumesc anticipat si o seara buna. Link spre comentariu
alexis1 Postat Mai 21, 2023 Partajează Postat Mai 21, 2023 Buna ziua. Daca va mai intereseaza, am unul negru disponibil. In caz ca mai sunteti interesat, continuam pe MP. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 21, 2023 Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 1 oră în urmă, alexis1 a spus: Buna ziua. Daca va mai intereseaza, am unul negru disponibil. In caz ca mai sunteti interesat, continuam pe MP. Buna ziua, da sunt interesat, v-am trimis mp, cu stima si respect multumesc frumos. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iunie 5, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2023 Multumesc frumos colegului @alexis1 ptr radioul top rb1100 functional care mi la oferit, dar ramane deschis in continuare topicul deschis, caut o carcasa cat de cat mai impecabila sau macar fata de carcasa pe negru si butonul de acord cu iscriptiile cat mai vizibile ptr acest radio, cu stima si respect multumesc frumos ptr ajutorul acordat de colegul @alexis1 . Link spre comentariu
mihaib11 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Va rog sa ma contactati la 0730320724 Link spre comentariu
Postări Recomandate