mac01 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 (editat) Si de ce trebuie imperecheate doua bucati din zece daca se folosesc la comanda unor motoare? In cazul de fata factorul de amplificare chiar nu conteaza. Cat priveste componentele CDIL...eu am folosit cu succes si n-am avut niciodata probleme cu ele. Cateodata caracteristicile tranzistoarelor au fost peste asteptari..unele chiar mai bune decat cele facute de firme consacrate. Eu cumpar si la ora actuala componente CDIL si nu c-ar fi ieftine...ci pentru faptul ca alti producatori nu le mai fac. Editat Mai 5, 2023 de mac01 Link spre comentariu
validae Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Se pun câte două paralel și dacă nu-s echilibrate, unul va fi încărcat mai tare decât celălalt. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 (editat) In sursele liniare care au in paralel mai multi tranzistori...crezi ca sunt imperecheati? In niciun caz. Ma rog..a fost parerea mea...fiecare face cum doreste! Editat Mai 5, 2023 de mac01 Link spre comentariu
stereomaster Postat Mai 5, 2023 Autor Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 12 minute, validae a spus: Se pun câte două paralel și dacă nu-s echilibrate, unul va fi încărcat mai tare decât celălalt. Corect Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Rezistentele alea nu-ti spun nimic acolo? Link spre comentariu
stereomaster Postat Mai 5, 2023 Autor Partajează Postat Mai 5, 2023 " Factory Tested Transistors " presupun ca au vrut sa spuna ca i-au sortat dupa criteriul factor de amplificare sau poate si ca tensiune de varf suportata, pe caracteriscop, cum faceam si eu prin anii 80 cand construiam amplificatoare, era la mare moda atunci... Acum 4 minute, mac01 a spus: Rezistentele alea nu-ti spun nimic acolo? Evident, preluau diferentele in anumite limite, dar ideal era sa fie apropiate tranzistoarele, altfel unul ducea greul... Link spre comentariu
stereomaster Postat Mai 5, 2023 Autor Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 19 minute, mac01 a spus: In sursele liniare care au in paralel mai multi tranzistori...crezi ca sunt imperecheati? Depinde cine le produce.... Link spre comentariu
stereomaster Postat Mai 17, 2023 Autor Partajează Postat Mai 17, 2023 Se poate inchide, multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate