ROBEERT Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 Buna ziua tuturor. Acest TV, este echipat pe etajul backlight cu controlerul PF7708CS. As dori sa reduc curentul backlight si inainte sa fac prostia, intreb: dupa parerea mea, eu unul as crede ca trebuie eliminat cel putin un rezistor din grupul de rezistoare care vin in paralel intre pinul 8 al controlerului si GND. Vad ca si intre drena mosfetului si GND are un rezistor sub 1 ohm, dar eu unul as crede ca din grupul de rezistoare care vin in paralel intre pinul 8 si GND trebuie eliminat rezistorul ( sau rezistoarele ) cu rezistenta cea mai mica ( vedeti in attach zona marcata de mine ). In cazul de fata, am un rezistor de 1,2 ohmi si inca trei de 1,1 ohmi. M-am gandit sa elimin cel putin un rezistor de 1,1 ohmi. Ce parere aveti? Multumesc. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Mai 3, 2023 Autor Partajează Postat Mai 3, 2023 La 02.05.2023 la 18:27, alecu a spus: da din grup R se reduce Da, asa a fost. S-a redus cam mult curentul, dar este ok. O sa imbatranim noi si acest TV nu o sa i se mai defecteze ledurile. Multani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum