Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor Monacor CX203

Marele Savant

Postări Recomandate

De vinzare un receptor de banda larga, AM/CW/SSB. Este o superheterodina clasica, preazuta cu un BFO pentru receptia SSB si telegrafie, usor de depanat la nevoie.  Aspectul este decent, exceptind capacul unde sint mai multe zgirieturi, dar se poate cred revopsi!

Are acord fin si buton pentru adaptarea cu antena. Nu are antena de ferita, deci si pentru UL/UM este necesara antena exterioara! Am pe undeva si schema in format electronic.

pretul este de 250 lei (un cartus de tigari!!!) plus transport. Este destul de greu, va costa si transportul. Plata in cont!

7Ru8Rz3.jpg

b3yK3v7.jpg

jt7OfnZ.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

5

• Spitfire

2

• yo9hrb

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Am mai primit diverse propuneri, va raspund si dv. la fel: 230 este pretul final luna aceasta. Luna viitoare, mai vedem!

Link spre comentariu

Nu este cazul, nu e licitatie. oricum, este o superheterodina banala cu BFO, nu are filtru SSB si nici nimic iesit din comun, in afara de faptul ca este un receptor finalizat, complet, nu insirat pe masa.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări