Marele Savant Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 De vinzare un receptor de banda larga, AM/CW/SSB. Este o superheterodina clasica, preazuta cu un BFO pentru receptia SSB si telegrafie, usor de depanat la nevoie. Aspectul este decent, exceptind capacul unde sint mai multe zgirieturi, dar se poate cred revopsi! Are acord fin si buton pentru adaptarea cu antena. Nu are antena de ferita, deci si pentru UL/UM este necesara antena exterioara! Am pe undeva si schema in format electronic. pretul este de 250 lei (un cartus de tigari!!!) plus transport. Este destul de greu, va costa si transportul. Plata in cont! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 Receptorul este superb pentru traficul de tip QTC . Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Ofer 200 de lei cu ridicarea aparatului de la usa Dvs. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 3, 2023 Autor Partajează Postat Mai 3, 2023 Am mai primit diverse propuneri, va raspund si dv. la fel: 230 este pretul final luna aceasta. Luna viitoare, mai vedem! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 La 230 il iau eu, ca sa nu ne mai certam . Asta daca mai e disponibil. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 3, 2023 Autor Partajează Postat Mai 3, 2023 este, ramine sa gasesec o cutie adecvata pentru expediere! Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Ofer 300 lei Desigur, se poate licita în continuare... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 4, 2023 Autor Partajează Postat Mai 4, 2023 Nu este cazul, nu e licitatie. oricum, este o superheterodina banala cu BFO, nu are filtru SSB si nici nimic iesit din comun, in afara de faptul ca este un receptor finalizat, complet, nu insirat pe masa. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 4, 2023 Autor Partajează Postat Mai 4, 2023 Se poate inchide, multumiri! Link spre comentariu
Postări Recomandate