bogdan_2006 Postat Decembrie 31, 2007 Partajează Postat Decembrie 31, 2007 Salutare la toti.Am nevoie de driver-ul de la o camera video PANASANIC NV-GS15. Ma puteti ajuta??? Am incercat cu google dar mare lucru nu am reusit.Va multumesc anticipat!Un an nou plin de implinir la toti!!! Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 1, 2008 Partajează Postat Ianuarie 1, 2008 nu ?tiu ce nevoie ai de driver, c? scrie în specifica?ii c? admite conexiuni USB2.deci în mod normal o vezi ca pe un stick banal!!!?i mai scrie ceva la specifica?ii: c? folose?te pentru stocare carduri SD/MMC.în cazul ?sta, pur ?i simplu iei un card reader universal (cost? între 40-50 de lei), ?i cite?ti con?inutul cardului cu el, pe comp. Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 1, 2008 Partajează Postat Ianuarie 1, 2008 Pentru filmarea video foloseste MiniDV.Ca sa poti replica continutul poti sa faci o captura folosind iesirile video ale camerei. Pe USB/firewire banuiesc ca se aseamana procedura cu cea intalnita la alte camere MiniDV si e necesar softul livrat impreuna cu camera. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 1, 2008 Partajează Postat Ianuarie 1, 2008 stai s? ne l?murim: nu m? intereseaz? (deocamdat?!) cu ce codec s-a salvat fi?ierul video, m? intereseaz? s? copiez fi?ierul ?la de pe mediul de stocare al camerei pe hdd. nu??deci, teoretic, ar trebui s?-l v?d ca pe orice fi?ier pe o unitate extern?, ?i s?-l pot copia/muta/?terge/redenumi.de driver e nevoie doar în cazul în care conexiunea USB nu e "adev?rat?", adic? transferul de date se face printr-un COM virtual!!!principial, orice gadget care "?tie" USB2.0 con?ine un hub usb, astfel încât eventuala conversie se face intern (de c?tre sistemul de operare al gadgetului), iar în windows, sau linux, gadgetul se vede ca un dispozitiv de stocare standard. Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Mediul de stocare al camerei pentru formatul video este MiniDV=banda.Mediul de stocare pentru fotografii este SD/MMC=card.Pentru fotografii e simplu.Pentru partea video e mai complicat. Ori se foloseste softul(cel putin asa am vazut la Sony, la Panasonic nu stiu cum e) care din cate mi-am dat seama nu face decat sa "compreseze" continutul de pe caseta(un fel de captura pe USB) ori captura clasica a semnalului video.Daca citesc instructiunile de utilizare ale camerei(de pe site-ul oficial Panasonic Australia) vad ca ma ajuta partea de usb pentru copierea continutului cardului pe pc, pentru a folosi camera pe post de webcam ori pentru a edita continutul video. Si pentru asta se instaleaza driverul usb, driverul webcam si(banuiesc) softul DV Studio care se gasesc pe discul cu care vine camera. Driverul se gaseste si pe site-ul australian. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 ... eu speram s? fie vorba, totu?i, de un model cu stocare pe flash/CF sau hdd de laptop... Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 eu vroiam driver-ul de la camera ca sa pot "scoate" continutul casetelor pe hhd, pt poze nu a fost nevoie de driver, pt exact cum a zis si MifTy pc-ul a vazut camera ca pe un banal stick.......in fine ....... daca nu fac rost de driver am sa inregistrez casetele cu tv tuner-ul.......bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum