soare0 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Imprimanta este in stare de functionare. Cum insa imprima intr-una (24/24) de vreo jumatate de an, i-au fost schimbate o data rotile si sursa, dar a venit randul placii de baza. Se gaseste, 65 USD fara taxe, 82 cu taxe, pe site la ei. Dat fiind ca mai am doua imprimante, si imi mai vin doua de alta clasa, pe asta o dau. Cam pe la 5 ore asa, isi bea mintile si intra in reset, sub asta merge bine. Nu e exclus sa fie coolerul unitatii centrale, cum spuneam, nu imi mai bat capul, insa pentru cine vrea sa se joace, sau sa aiba o imprimanta 3d ok la pretul placii de baza... PS.1 Nu am pus anuntul la Bazar pt ca nu am postari suficiente. PS.2 In vreo saptamana ajunge la container la Dedeman. PS.3 Reglata si gadilata, merge singura. Schimbarea de filament in timpul mersului poate necesita mangaierea axei Z. Exclus a fi utilizata de ... artisti, asadar: fiintele atehnice au nevoie de investitii in Bambu Labi sau alte chestii... Link spre comentariu
Cozmei Ioan Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Vreau să mă joc cu ea. Ai un număr de telefon? Sau. Suna-ma la telefon 0753352306. O zi frumoasă. Link spre comentariu
soare0 Postat Aprilie 30, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Tu sa fii atunci. Ti-am trimis PM. Link spre comentariu
gigimargaus Postat Mai 1, 2023 Partajează Postat Mai 1, 2023 Imprimanta a ajuns la mine. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum