daniels Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Nu e lovita, pare a fi o dantura turnata, iar matrita a fost rau facuta. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 norad.Ai auzit de material prost?.Probabil din aşa ceva sunt dinţii ăia! Am întâlnit pe timpuri corp de pompă frână,de Dacie,la care dacă înşurubai puţin un racord tăia tot filetul.Ziceai că-i făcut din mămăligă,puteai să-l razi efectiv cu cuţitul!! Link spre comentariu
norad Postat Mai 31, 2023 Autor Partajează Postat Mai 31, 2023 I-am luat la pila, sub lupa. Roata dintata e dintr-um material destul de moale. E foarte migaloasa munca. Fiecare dinte curatat si vefificat. Link spre comentariu
norad Postat Mai 31, 2023 Autor Partajează Postat Mai 31, 2023 Am rezolvat. Am verificat fiecare dinte. Daca a fost cazul, am ajustat cu o pila triunghiulara foarte fina dintii deformati. Am vefificat ambele piese si le-am montat pe masina. Functioneaza bine. Lamelele nu mai aluneca pe niciun dinte. Ii antreneaza pe toti. Cu pedala de frana apasata, am actionat frana de mana pana nu s-a mai auzit niciun clic. Frana de mana tine bine acum. Si nu mai scartaie la apasarea pedalei de frana. In viitor voi schimba aceste piese de autoreglaj. Dar, cum spunea un user in forumul Fiat de pe pagina anterioara, pe piata sunt multe piese contrafacute sau de calitate indoielnica. E de preferat sa fie folosite piesele cu care vine masina. Asadar, apelez la cei care cunosc si imi pot indica un producator de incredere. Piesa are codul: 77362444 Alte coduri pentru aceasta piesa: 1522225, 1145300, 1223683, 44200AX600, 44200BH00A, 431086, 7701059740 Am gasit producatorul NTY. Nu am incredere in aceasta marca, deoarece nu s-au potrivit niste piese pe care le-am luat de la ei. Aveau alte cote. Iarasi, am gasit piesa de origine Fiat. Nu cred ca Fiat produce asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum