bmwh548 Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Stiu ca a mai fost abordat subiectul, dar nu gasesc topicul. Canton GLX200, calotele de la medii si inalte au un praf destul de incapatanat pe ele. Am incercat cu o pensula moale, dar e "lipit" bine. Stiu ca e contraindicat sa le deranjezi pentru ca sunt destul de sensibile, are cineva o metoda sigura pentru curatare? Multumesc. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Eu as incerca o pensula moale si un pic de apa micelara din flacoanele nevestei. Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Acum 1 oră, bmwh548 a spus: Stiu ca a mai fost abordat subiectul, dar nu gasesc topicul. Canton GLX200, calotele de la medii si inalte au un praf destul de incapatanat pe ele. Am incercat cu o pensula moale, dar e "lipit" bine. Stiu ca e contraindicat sa le deranjezi pentru ca sunt destul de sensibile, are cineva o metoda sigura pentru curatare? Multumesc. Au un fel de silicon pe ele la care adera praful, deci greu de curățat. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 (editat) Doar doua variante viabile: le schimbi sau traiesti cu ele asa. Am trecut si eu prin situatia asta si le-am ales pe ambele variante. Mediile au ramas iar tweeterele au fost schimbate unul sunind mai incet (scurt intre spire). Boxe Dual CL172. Editat Aprilie 29, 2023 de sesebe Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 29, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Multumesc. Am fost obraznic si mi-am incercat norocul cu o pensula umezita. Nu s-au curatat perfect (nici nu vreau sa insist prea mult), dar acum arata ceva mai bine. Pe viitor voi incerca sa fac un al doilea set de grile pe care sa pun material textil ca sa le protejeze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum