Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori 2N3773,Motorola sau Onsemi

mircearadulescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

4

• Marian

3

• eos

3

• mircearadulescu

2

am  eu  Motorola  NOS  , fabricate  in  1997  ...

daca  este  interesat  userul  respectiv , sa  lase  un  numar  de  WA pe  pm  si  vorbim  acolo ...

Link spre comentariu

Sunt f buni şi cei vechi RO şi ai lui Fluffy,mai puţin cei China de pe ali...

Luat de cineva f buni 2N3773 fabricaţie CDIL de la tme,cam la 15 lei/buc.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, BRANCA a spus:

CDIL  sint  niste  porcarii  indiene ...nici  pomeneala  sa  fie  bune  de  ceva  ... sint  doar  un  pic  mai  rasarite  decit  pocnitorile  chinezesti , care  chiar  ca  sint  de  ultimul  drum ... NU recomand  asa  ceva  sub  nici  un  pretext ...

cu  restul  afirmatiilor sint  total  de  acord ... cele  de  la  tovarasul  Fluffy37  sint  Thomson Sescosem ,  fabricate  pe  vremea  cind  bunica  era  fata mare ...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, BRANCA a spus:

Sunt f buni şi cei vechi RO şi ai lui Fluffy,mai puţin cei China de pe ali...

Nu dati bani pt CDIL pt ca nu sunt bune de nimic. 

Link spre comentariu

De ce nu ar fi bune astea indiene de la cdil sau alea de la ISC ? Că fac chestiile lor sub licența, nu-s din alea pictate după cum vrea clientul.

Editat de modoran
Link spre comentariu
Acum 13 ore, modoran a spus:

De ce nu ar fi bune astea indiene de la cdil sau alea de la ISC ? Că fac chestiile lor sub licența, nu-s din alea pictate după cum vrea clientul.

este  aceeasi  difernta  ca  intre  un  Renault Clio  facut  in  Franta   si  acelasi  model  facut  sub  licenta  in  Turcia  ... primul  tip  este  mai  scump  si  mult  mai  bun  dpv  calitativ  ... iar  cel  turcesc  este  mai  ieftin  si  mult  mai  slab  dpv  calitativ  ...  si  asta  se  intimpla  daca  ai  licenta  in regula    de  la  proprietarul  licentei ...:rade:...

gindeste-te  ce  se  intimpla  daca  ai  ochii  oblici  si  piratezi  la  greu  ...asa  cum  fac  la  tranzistoare   chinezii  de  la  ISC , PMC , etc , etc ...:rzb

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Marian a spus:

La TME sunt pe stoc si de la onsemi, dar destul de scumpi.

Exista insa si inlocuitori.

Tme a devenit atat de scump incat nu merita sa mai iei nimic de acolo decat in cazuri extreme si urgenta maxima

Link spre comentariu

Eu unul n-as comanda din principiu la LCSC ( poate doar daca n-am incotro ).

In cazul 2N3773 diferenta dintre ei si marii distribuitori e prea mare ca sa inspire incredere ( ce-i drept e peste pretul afisat de Onsemi pe site ).

Am verificat si ma surpinde faptul ca TME par sa aiba cel mai mare pret la 2N3773 fata de ceilalti 3 mari distribuitori ( Farnell, Digi si Mouser ), nu cu mult dar e peste.

Si spun asta deoarece de regula la ce comand eu la TME gasesc preturi ok ( toate proiectele mele de la ei sunt aprovizionate ).

Preturile oricum au crescut mult peste tot si cam la orice componenta ( in special semiconductori ).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări