mircearadulescu Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Cumpar tranzistori 2N3773 pentru o sursa de alimentare.Necesar 2 bucati. Link spre comentariu
Barbaro Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Are userul @fluffy37 la vânzare din dezmembrări.... Link spre comentariu
marius_amp Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Da, are fix 2 bucati dar nu sunt Motorola sau Onsemi cum doreste initiatorul topicului. https://www.elforum.info/topic/157297-dezmembrari-audio/?do=findComment&comment=2146631 Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 28, 2023 Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Atunci sa dea 45 lei bucata plus transport, e in stoc la farnell, tme sau sa dea 15 lei de la userul respectiv. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 28, 2023 Partajează Postat Aprilie 28, 2023 am eu Motorola NOS , fabricate in 1997 ... daca este interesat userul respectiv , sa lase un numar de WA pe pm si vorbim acolo ... Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 28, 2023 Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Sunt f buni şi cei vechi RO şi ai lui Fluffy,mai puţin cei China de pe ali... Luat de cineva f buni 2N3773 fabricaţie CDIL de la tme,cam la 15 lei/buc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 28, 2023 Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Luat de cineva f buni 2N3773 fabricaţie CDIL de la tme,cam la 15 lei/buc. CDIL sint niste porcarii indiene ...nici pomeneala sa fie bune de ceva ... sint doar un pic mai rasarite decit pocnitorile chinezesti , care chiar ca sint de ultimul drum ... NU recomand asa ceva sub nici un pretext ... cu restul afirmatiilor sint total de acord ... cele de la tovarasul Fluffy37 sint Thomson Sescosem , fabricate pe vremea cind bunica era fata mare ... Link spre comentariu
zsjkuki Postat Aprilie 28, 2023 Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Acum 6 ore, BRANCA a spus: Sunt f buni şi cei vechi RO şi ai lui Fluffy,mai puţin cei China de pe ali... Luat de cineva f buni 2N3773 fabricaţie CDIL de la tme,cam la 15 lei/buc. Nu dati bani pt CDIL pt ca nu sunt bune de nimic. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 28, 2023 Partajează Postat Aprilie 28, 2023 (editat) De ce nu ar fi bune astea indiene de la cdil sau alea de la ISC ? Că fac chestiile lor sub licența, nu-s din alea pictate după cum vrea clientul. Editat Aprilie 28, 2023 de modoran Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 La TME sunt pe stoc si de la onsemi, dar destul de scumpi. Exista insa si inlocuitori. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Acum 13 ore, modoran a spus: De ce nu ar fi bune astea indiene de la cdil sau alea de la ISC ? Că fac chestiile lor sub licența, nu-s din alea pictate după cum vrea clientul. este aceeasi difernta ca intre un Renault Clio facut in Franta si acelasi model facut sub licenta in Turcia ... primul tip este mai scump si mult mai bun dpv calitativ ... iar cel turcesc este mai ieftin si mult mai slab dpv calitativ ... si asta se intimpla daca ai licenta in regula de la proprietarul licentei ...... gindeste-te ce se intimpla daca ai ochii oblici si piratezi la greu ...asa cum fac la tranzistoare chinezii de la ISC , PMC , etc , etc ... Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Acum 7 ore, Marian a spus: La TME sunt pe stoc si de la onsemi, dar destul de scumpi. Exista insa si inlocuitori. Tme a devenit atat de scump incat nu merita sa mai iei nimic de acolo decat in cazuri extreme si urgenta maxima Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Probabil nu te-ai uitat pe la Farnell... Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Da ai dreptate ca farnelu sa fie campion Uite un exemplu ca pret pt 2n3773 la tme si la lcsc https://www.lcsc.com/product-detail/Bipolar-Transistors-BJT_onsemi-2N3773G_C897783.html https://www.tme.eu/ro/details/2n3773/tranzistori-tht-npn/onsemi/2n3773g/ Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Eu unul n-as comanda din principiu la LCSC ( poate doar daca n-am incotro ). In cazul 2N3773 diferenta dintre ei si marii distribuitori e prea mare ca sa inspire incredere ( ce-i drept e peste pretul afisat de Onsemi pe site ). Am verificat si ma surpinde faptul ca TME par sa aiba cel mai mare pret la 2N3773 fata de ceilalti 3 mari distribuitori ( Farnell, Digi si Mouser ), nu cu mult dar e peste. Si spun asta deoarece de regula la ce comand eu la TME gasesc preturi ok ( toate proiectele mele de la ei sunt aprovizionate ). Preturile oricum au crescut mult peste tot si cam la orice componenta ( in special semiconductori ). Link spre comentariu
Postări Recomandate