PavelR Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 11 minute, doru3160 a spus: Maresale, te cred, dar mie mi-a luat 2,5 lei. Probabil te-au mirosit ca esti in bani... Nu am comenzi mai proaspete, dar daca vrei, fac o simulare cu print screen si vedem. Poate au majorat intre timp. Acel incarcator se gaseste la Kaufland ACB la 41 lei , cel myproject e la fel Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 1 minut, PavelR a spus: Acel incarcator se gaseste la Kaufland ACB la 41 lei , cel myproject e la fel Asa, si? Link spre comentariu
PavelR Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 ma gandeam ca poate va intereseaza unul cu 40% mai ieftin . Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Nu, am rezolvat problema, nu fac colectie. Cand trebuie sa rezolv o situatie, nu ma intereseaza daca e cu cativa firfirei mai mult. Nu am timp de colindat magazinele. Am gasit cu livrare langa casă , am cumparat si asta e. Cu produse identice, cu denumiri diferite, dar unele la jumate de pret m-am mai lamurit. Nu am recomandat altora sa cumpere de acolo. Am postat doar pt pretul la easy box. Link spre comentariu
ady2006 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 5 lei procesare plata la easybox ? Dar ce zici de 7,49 ron la ridicarea personala din showroom ? Acelasi minunat emag. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Parcă sunt ăia de la poștă, cer bani când încasează... Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 27, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Pe aia de la posta care aduce in zona mea am pus-o cu botu pe labe de atunci. Acu vine aproape saptamanal aducand la usa colete venite de pe aliexpress. Atat de multe ca a si desfacut unu sa vada ce tot comand. Mi-a zis nevastamea ca a adus un plic desfacut cat sa se vada ce e in el. Inainte de reclamatie nu isi mai deplasa hoitu ala gras sa urce 2 etaje decat daca ii dadeam ceva. Acu imi aduce la usa tot. Stie ca daca o mai da in diverse cu mine ii fac reclamatie din nou. A zguduit-o rau acea reclamatie atat cu furtu cat si cu constrangerea sa ii dau bani sa imi aduca la usa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Mda maresale, s-a dus si privilegiul tau de a plati mai mult din cauza gradului. Vad ca ii baga pe toti in aceeasi oala Am simulat o comanda. Transportul gratis, procesarea platii la easy box 5 lei. Iau si ei de unde si de la cine pot... Pt mine zic eu, inca e convenabil, nu le mai dau bani la golanii de la curierat. Se descurca emag cu ei. Si pana la urma nu iti baga nimeni sula in coaste. Daca vrei fara bani extra pret produs, platesti online si ai terminat povestea. Nu esti obligat sa platesti la primire, e opțional, si esti informat despre asta. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 2 ore, doru3160 a spus: ... nu las nimic pt un serviciu deja platit. Mi se pare anapoda sa platesti extra un servici deja platit, indiferent ca e curier, ospatar, frizer sau medic. Dar cu siguranta practica asta nu va dispare pt ca o incurajeaza o parte a consumatorilor care vor sa epateze, si/sau simt nevoia de atentie speciala. Ca de obicei, adevarul este undeva la mijloc. În multe tari exista meserii prost platite si, în mod traditional, functie de multumirea clientului, acesta (clientul adica) îsi exprima multumirea sub forma unui bacsis (nu spaga, adica mita, ca asta-i cu totul altceva). Si, pe undeva, este normal fie platit dupa calitatea muncii depuse. Dar exista si tari unde bacsisul este privit ca o jignire. De aceea, daca va deplasati prin tari necunoscute, faceti bine si va informati despre obiceiurile de acest fel. Daca postasul sau curierul îmi aduce vreun colet mai greu sau în ajun de sarbatori sau seara târziu, îi las de regula "de-o bere". De când cu corona, au primit temporar dezlegare de la patroni sa arunce coletele în curte sau în casa scarilor si sa le bifeze ei drept livrate. Unii mai fac asta si acum. Pe astia îi reclam fara mila Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 47 minute, franzm a spus: . În multe tari exista meserii prost platite si, în mod traditional, functie de multumirea clientului, acesta (clientul adica) îsi exprima multumirea sub forma unui bacsis De acord, dar daca a acceptat un astfel de job, inseamna ca ori e ceva temporar, ori nu poate mai mult. Nimeni nu e multumit, ai vazut judecator sau medic care sa spuna nu multumesc, iau salariu mare? Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-mi dovedesti ca trebuie sa dau ceva ca sa-ti faci treaba asa cum trebuie. Lasa-ma pe mine sa hotarasc. Nu ma conditiona cu gesturi ostile ca sa-ti dau ciubuc. Ce vreau sa spun, este ca daca ma duc la crasma si nu las ciubuc, nu trebuie sa-mi fie frica ca a doua oara daca mananc acolo, chelnerul imi scuipa in farfurie, sau curierul imi arunca coletul peste gard. Asta deja nu mai face obiectul fisei postului. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 27, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Legat de medici am avut un caz cand mi-a zis ca tre sa ma operez de nu stiu ce dar diagnosticul s-a dovedit a fi unul fals caci mi-am revenit cu o simpla pastila de 2 lei. Medicul unde ma trimitea sa ma opereze cerea o spaga de nu mai putin de 15.000 ron numai sa ma bage in operatie( bani care ii baga el in buzunar) daca nu ii dadeam suma asta inainte ca la bordel nici nu se uita la mine. Pe langa taxe de spitalizare, materiale etc ce o mi fi costat acolo. Daca acel diagnistic ar fi fost pe bune puteam sa o mierlesc original ca fara acea spaga colosala nici nu sta de vorba cu pacientii. Gresala until alt medic care nu cerea spaga ma putea face de o suma mare de bani sa ma operez aiurea sa mai raman si cu nenorociri in urma acelei operatii. Dar ca idee sunt medici care daca nu le dai spaga nu se uita la tine. Unii chiar exagerati cum e acel individ. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 ionutz2013.Medici şpăgari de genul menţionat de tine trebuie puşi la zid şi puşcaţi!Altfel nu se mai face bine sistemul de stat nicoodată!Dacă îi dai tu că vrei,e altceva. Sunt locuri cu bacşiş trecut pe notă.Nişte amici au fost cu vaporul pe un traseu Mediterana şi era prins în ofertă bacşişul!Acu eu nu pricep un lucru,dacă salariul e mic la personal şi cer bacşiş,de ce nu măresc salariul?? Aceeaşi chestie şi la restaurante,de ce nu măresc salariile?Vor să treacă pe lângă fisc cu bacşişul?? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 27, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Pai da tre impuscati acei medici spagari. Practic eram constrans sa dau acea suma de bani sa imi salvez viata. Alta sansa nu exista(asa zicea medicu care m-a consultat gresit) la restaurante in schimb am vazut si eu treaba cu bacsisul pe nota. Ba chiar cand comandam mancare prin glovo era trecut in aplicatie bacsis si trebuia sa trec obligatoriu ceva ca sa ma lase mai departe. Dar puteam trece 0 si aia e. Deja ala nu cred ca mai e bacsis daca e impozabil cred ca tot la aia mai mari ajunge nici decum la curier, ospatar la restaurant etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate