Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina frigorifica K346 ARCTIC

Postări Recomandate

Am aceasta combina din anul 2007,care a functionat normal pana acum 3 ani,cand am observat ca nu m-ai facea acea pauza controlata de termostat pe temperatura setata.1-2-3etc.Schimb termostatul cu unul functional...la fel se manifesta,vine frigotehnistul si-mi spune ca placa de racire s-au un por undeva pe circuitul agentului de racire are scapari.Timpul de functionare pana la 0, maxim 3-5 luni...Ce am facut atunci ca s-a nu consume curent,am alimentato printr-o priza programabila...si functioneaza in proportie de 80-70 la suta de 3 ani...d-tra ce spune-ti...este viabila metoda mea?!:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Deloc. Pierzand "freonul" in timp,  nu mai poate realiza temperatura setata pe termostat chiar daca  compresorul functioneaza continuu . Astfel temperaturile  atat din frigider cat si din congelator sunt necorespunzatoare ( mari ) si  alimentele pastrate in astfel de conditii devin periculoase pentru sanatate . Solutia poate fi  valabila cateva zile pana va hotarati ce  alta combina  sa  cumparati .

Link spre comentariu

D-le NIKK cred ca te pacalesti amarnic,exact cum pacalesc eu combina frigo de 3 ani...Daca eu am temporizat compresorul ca timp de ON si OFF,agentul de racire pe instalatie nu ajunge la presiunea in care s-a piarda pe acel micut por.Am montat un termometru digita cu sonda in habitatul racitorului,si am 8-9 grade+,in congelator nu am masurat deoarece ce pun se face bocna in maxim 12 ore.Alte idei m-ai aveti...?!:)

Link spre comentariu

Numai una, dar va rog sa nu insistati ca e ultima. Fundamentata teoretic cu presiunea care nu mai deschide porul si verificata practic 3 ani de zile nu mai exista alternativa, musai brevetata "inventia" . Ar fi o solutie pentru multi care se confrunta cu asa o problema ...

Link spre comentariu

Dacă are por și pierde freonul orice ați face doar va păcăliți singur și va puneți sănătatea în pericol. 

Daca por-ul este pe vaporizator pierderile sînt mai lente pt ca acolo presiunea este mai mica dar dacă este pe condesator se va pierde mai repede agentul frigorific. Dar oricum ați face fără schimbare/reparare va puneți sănătatea în pericol. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări