ferentdaniel1 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Am aceasta combina din anul 2007,care a functionat normal pana acum 3 ani,cand am observat ca nu m-ai facea acea pauza controlata de termostat pe temperatura setata.1-2-3etc.Schimb termostatul cu unul functional...la fel se manifesta,vine frigotehnistul si-mi spune ca placa de racire s-au un por undeva pe circuitul agentului de racire are scapari.Timpul de functionare pana la 0, maxim 3-5 luni...Ce am facut atunci ca s-a nu consume curent,am alimentato printr-o priza programabila...si functioneaza in proportie de 80-70 la suta de 3 ani...d-tra ce spune-ti...este viabila metoda mea?! Link spre comentariu
Nikk Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Deloc. Pierzand "freonul" in timp, nu mai poate realiza temperatura setata pe termostat chiar daca compresorul functioneaza continuu . Astfel temperaturile atat din frigider cat si din congelator sunt necorespunzatoare ( mari ) si alimentele pastrate in astfel de conditii devin periculoase pentru sanatate . Solutia poate fi valabila cateva zile pana va hotarati ce alta combina sa cumparati . Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Aprilie 28, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2023 D-le NIKK cred ca te pacalesti amarnic,exact cum pacalesc eu combina frigo de 3 ani...Daca eu am temporizat compresorul ca timp de ON si OFF,agentul de racire pe instalatie nu ajunge la presiunea in care s-a piarda pe acel micut por.Am montat un termometru digita cu sonda in habitatul racitorului,si am 8-9 grade+,in congelator nu am masurat deoarece ce pun se face bocna in maxim 12 ore.Alte idei m-ai aveti...?! Link spre comentariu
Nikk Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Numai una, dar va rog sa nu insistati ca e ultima. Fundamentata teoretic cu presiunea care nu mai deschide porul si verificata practic 3 ani de zile nu mai exista alternativa, musai brevetata "inventia" . Ar fi o solutie pentru multi care se confrunta cu asa o problema ... Link spre comentariu
dan stefan Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Temperatura in " habitatul " frigiderului ar trebuie sa fie reglata in plaja 2-5 grade. 8-9 grade este mult, dar daca-l folositi doar pentru bere, este perfect. Spor Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Dacă are por și pierde freonul orice ați face doar va păcăliți singur și va puneți sănătatea în pericol. Daca por-ul este pe vaporizator pierderile sînt mai lente pt ca acolo presiunea este mai mica dar dacă este pe condesator se va pierde mai repede agentul frigorific. Dar oricum ați face fără schimbare/reparare va puneți sănătatea în pericol. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum