Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu+condensatori

Budreala Radu

Postări Recomandate

IMG-20230426-WA0002.jpg

Modelul releului se vede in poza și 4 buc condensatori electrolitici de 330uf la 400v; condensatorii ar trebui să aibă diametrul de 20mm, atât e locul ... Pentru un invertor de sudura.De preferat de la un singur vânzător, mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Budreala Radu

3

• misuraelectronic

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

ai  sanse  mici  spre  delok  de  a  gasi  asa  ceva ...

1--  releul  de  la  Omron  nu  se  mai  fabrica  , dar  exista  echivalenti  ...  asa  daca  vrei , se  pot  gasi ...

2--  condensatori  de  330uf / 400v  de  20mm  diametru  chiar  nu  ai  nici  o  sansa  sa  gasesti , pentru  ca  nu  face  nimeni  asa  ceva ... o  singura  firma , anume  Panasonic  , a facut  pina  in  2014  ceva  cit  de  cit  asemanator ...insa  erau  de  22mm  diametru ... oricum  ar  fi ,  sint  obsolete  de  acum  9  ani ...

in  secunda  in  care  vorbim  ,  acum  adica ,  cel  mai  mic  diametru  care  este  in  fabricatie  si  sint  ff  buni   pt  sudura  este  de  25mm ...

face  si  Samwha  unii  de  22mm  , insa  nu  prea  poti  pune  baza  pe  ei  pt  aparate de sudura ...

face  si  Nichicon  unii  tot  de  22mm ...acestia  da  , ar  merge ... insa  de  20mm  ,  no  way  ...

recomandarea  mea  este  sa  identifici  modul  lor  de  grupare  si  sa  montezi  doar  2  condensatori  echivalenti  in  loc  de  cei  4 ...evident , care  sa  si  incapa  in  locul  unde  au  foat  originalii  ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Are șanse foarte mari,pentru că pe Elforum oamenii :) ) se ajută între ei,și sigur se v-a găsii un coleg cu un invertor defect din care recuperează releul și C-urile.

Link spre comentariu

IMG-20230426-152447.jpg

Iată în ce hal au ajuns condensatorii... Normal, doar releul mă interesa mai mult, dar am zis și de condensatori sa se merite deranjul pentru cel care ar avea. 

Cred că o să adaptez un releu cu bobina la 24v și 30a pe contacte, plus o baterie de 4 condensatori de 330uf pe care îi am, mai mari și mai siguri. Se poate închide, mulțumesc.

Editat de Budreala Radu
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări