Budreala Radu Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Modelul releului se vede in poza și 4 buc condensatori electrolitici de 330uf la 400v; condensatorii ar trebui să aibă diametrul de 20mm, atât e locul ... Pentru un invertor de sudura.De preferat de la un singur vânzător, mulțumesc! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 (editat) ai sanse mici spre delok de a gasi asa ceva ... 1-- releul de la Omron nu se mai fabrica , dar exista echivalenti ... asa daca vrei , se pot gasi ... 2-- condensatori de 330uf / 400v de 20mm diametru chiar nu ai nici o sansa sa gasesti , pentru ca nu face nimeni asa ceva ... o singura firma , anume Panasonic , a facut pina in 2014 ceva cit de cit asemanator ...insa erau de 22mm diametru ... oricum ar fi , sint obsolete de acum 9 ani ... in secunda in care vorbim , acum adica , cel mai mic diametru care este in fabricatie si sint ff buni pt sudura este de 25mm ... face si Samwha unii de 22mm , insa nu prea poti pune baza pe ei pt aparate de sudura ... face si Nichicon unii tot de 22mm ...acestia da , ar merge ... insa de 20mm , no way ... recomandarea mea este sa identifici modul lor de grupare si sa montezi doar 2 condensatori echivalenti in loc de cei 4 ...evident , care sa si incapa in locul unde au foat originalii ... Editat Aprilie 27, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Are șanse foarte mari,pentru că pe Elforum oamenii ( ) se ajută între ei,și sigur se v-a găsii un coleg cu un invertor defect din care recuperează releul și C-urile. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Aprilie 27, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2023 (editat) Iată în ce hal au ajuns condensatorii... Normal, doar releul mă interesa mai mult, dar am zis și de condensatori sa se merite deranjul pentru cel care ar avea. Cred că o să adaptez un releu cu bobina la 24v și 30a pe contacte, plus o baterie de 4 condensatori de 330uf pe care îi am, mai mari și mai siguri. Se poate închide, mulțumesc. Editat Aprilie 27, 2023 de Budreala Radu Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Aprilie 29, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Acesta este modelul găsit, problema rezolvată, mulțumesc. Se poate șterge/închide. Link spre comentariu
Postări Recomandate