Marian C Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 buna, am mai gasit un tv la deseuri, sursa 17pw80 v2 ciudat ca la o prima masurare a celor 5 diode sb5100 din secundar da scurt, ma asteptam scurt doar la grupul de de 3 sau numai la cel de 2 sa vad daca am chef, ca trebuie sa merg sa cumpar de la un atelier service diode 5 lei buc Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 17 minute, Marian C a spus: buna, am mai gasit un tv la deseuri, sursa 17pw80 v2 ciudat ca la o prima masurare a celor 5 diode sb5100 din secundar da scurt, ma asteptam scurt doar la grupul de de 3 sau numai la cel de 2 sa vad daca am chef, ca trebuie sa merg sa cumpar de la un atelier service diode 5 lei buc si care este intrebarea ? Sa va dam putin chef de lucru ? Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 26, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2023 daca ati mai intalnit asa ceva ? diode in scurt pe liniile 12v si 24v ? acum ma apuc sa scot diodele Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Nu cred că toate sunt în scurt,de obicei intră doar una,și cum sunt în paralel...dai afară ce-i în scurt,și-l lași așa că merge. Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 26, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2023 nu am zis ca toate, masurat cu ele montate, cel putin una in scurt trebe sa fie, dar pe aamandoua linii nu am intalnit, sa nu fie ceva pe placa de baza Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 26, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2023 am gasit d713 scurt restul bune Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 26, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2023 (editat) am inlocuit dioda, tv-ul merge, nu prinde nici un post, nu am telec originala cred ca nu are dvb c Editat Aprilie 26, 2023 de Marian C Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum