Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce se lipeste cauciucul siliconic

doru3160

Postări Recomandate

Nu, multumesc, m-am descurcat cu ce a venit fiecare tub. Pe partea de jos nu trebuie rupt, are o clama ca la dozele de bere, gaura e destul de mica, nu e cât tot diametrul tubului. Dar o sa-l sparg normal, si o sa fac o pastila etansa din plastic, ca sa pot folosi pistol normal. O să văd , dar cu siguranta jumate cel putin, il voi pierde, pt ca nu am asa de mult de lipit. Poate sa-l folosesc si prin alte parti, daca voi gasi ocazii. Sau poate mai dau cuiva in nevoie. Are 300 ml...

Edit-    i-am dat cep. Am lipit, am pus la presat si maine vad ce stie sa facă. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

17

• BRANCA

5

• Dxxx

3

• adydep

3

Top autori în acest subiect

Si eu. Maine aflu. 

Citat

Se poate utiliza pe o gama larga de materiale de constructii suport, precum caramida, lemn sau piatra, dar si pe o varietate de mase plastice.

Link spre comentariu

Da, de departe e cel mai bine, dar, dupa intarire, ramane suficient de elastic/moale in asa fel incat rezistenta mecanica lasa de dorit. Probabil pe o camera foto e ce trebuie, dar pe o surubelnita sau filetanta se va desprinde din cauza efortului depus la prindere si manevrare. In tot cazul, nu se mai jupeste ca pielea de sarpe de pe suport, cum au facut celelalte solutii de lipire. Face priza cu acel cauciuc. 

Link spre comentariu

doru3160.Să dea Domnu' să ţină!Adevărul că adezivii ieftini,uzuali,sunt departe de cei industriali ca performanţe.

Îţi dau un exemplu cu suporţii de oglindă lipiţi pe parbriz.La ce variaţii de temperatură sunt supuşi şi rezistă!

"Nepotul" din Belgia îmi spune că lipesc panouri decorative pe faţade case cu adeziv şi,dacă greşeşti,nu le poţi "scoate" decât cu ciocanul!

Uite la Henkel ce zic de lipire plastice.

https://www.loctiteproducts.com/en/know-how/fix-stuff/plastic-glue.html

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări