Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canon Ixus 50

Ovidanie

Postări Recomandate

Am cumparat un Canon Ixus 50 de ocazie si nu stiu daca acumulatorul se incarca in aparat sau are un incarcator extern. L-am conectat pe usb dar nu incarca. Are cineva modelul asta de aparat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• nicul

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

aparatul are un incarcator separat, care se vinde cu aparatul si in care se baga acumulatorul. ar fi interesant de stiut de ce naiba nu se fac aparate foto care sa se incarce pe usb, ca doar exista mp3 playere, hardiscuri externe si tot felul de alte nazbatii care se alimenteaza si se incarca din usb.

Link spre comentariu

MifTy, e usor de limitat curentul de incarcare, dar un circuit de incarcare inclus in aparatul foto ar creste dimensiunile si pretul aparatului.

Am facut comparativ citeva fotografii cu vechiul si noul meu aparat adica Canon Ixus 50 versus Panasonic DMC-LS60. Ambele aparate au fost setate pe "auto", la rezolutie 2048*1536. Ca sistem optic aparatele sunt asemanatoare, marea deosebire sunt probabil algoritmii de compresie, fotografiile facute cu Canon au culorile mai vii, par mai clare, canon-ul se descurca mai bine cu lumina insuficienta. Nu are stabilizator imagine asa ca e nevoie de mare atentie cind fotografiez.

Panasonic-ul e mai rapid, focalizeaza si declanseaza mult mai repede iar la capitolul autonomie alimentat din doi acumulatori AA de 2600mA estimez cam 150 fotografii cu blitz-ul sau 500 fotografii fara blitz. Aici Panasonic-ul cistiga detasat, Canon-ul este alimentat dintr-un acumulator LI-ION de 750mA "presteaza" maxim 50 fotografii cu blitz-ul, posibil sa fie si acumulatorul putin uzat. Panasonic-ul are stabilizator de imagine dar se pare ca nu functioneaza cind este folosita functia zoom.

Concluzii:

Afara sau in excursie prefer Panasonic-ul, autonomia, stabilizatorul de imagine si posibilitatea alimentarii aparatului din baterii constituie un avantaj.

Pentru fotografii in casa prefer Canon-ul.

In mare sunt cam la fel, aparate de poseta, mici si usoare, numai bune sa le ai in geanta sau rucsac asa, pentru orice eventualitate. Par aparate de jucarie pe linga o vechitura de Sony F707 fabricat acum 7 ani dar cum spuneam jucariile astea poti sa le porti in geanta fara sa le simti pe cind Sony 707...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări