ROBEERT Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Buna ziua tuturor. As dori sa reduc curentul backlight la acesta sursa. Aceasta, este echipata pe circuitul backlight cu controlerul OB3363. Analizand schema, eu unul as crede ca se umbla in pinul 5 pentru reducerea curentului backlight. M-am uitat pe cablaj si in pinul 5 fata de GND am doua rezistoare de 10K puse in serie. Eu as crede ca trebuiesc marite. La alte surse Vestel echipate cu controlerul MP3394, se mareste rezistenta in pinul 6 de la cca. 12K la 33K. Rog niste explicatii din partea colegilor referitor la aceasta procedura pentru sursa 17IPS72 echipata cu controlerul OB3363. Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 (editat) Acum 37 minute, ROBEERT a spus: Buna ziua tuturor. As dori sa reduc curentul backlight la acesta sursa. Aceasta, este echipata pe circuitul backlight cu controlerul OB3363. Analizand schema, eu unul as crede ca se umbla in pinul 5 pentru reducerea curentului backlight. M-am uitat pe cablaj si in pinul 5 fata de GND am doua rezistoare de 10K puse in serie. Eu as crede ca trebuiesc marite. La alte surse Vestel echipate cu controlerul MP3394, se mareste rezistenta in pinul 6 de la cca. 12K la 33K. Rog niste explicatii din partea colegilor referitor la aceasta procedura pentru sursa 17IPS72 echipata cu controlerul OB3363. Multumesc. teoretic da ,pinul 5 ISET va e frica sa incercati? vad ca sant mai mullte variante de OB3363 la cel cu A e pinul 6 Iset Editat Aprilie 24, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 7 minute, iuliantv a spus: teoretic da ,pinul 5 ISET va e frica sa incercati? vad ca sant mai mullte variante de OB3363 la cel cu A e pinul 6 Iset Vad ca in topicul rusesc din linkul urmator, a marit rezistenta de la 20K la 62K: https://remont-aud.net/forum/86-75376-1 Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 ROBEERT.Vezi că cele care au terminaţia QP au Iset la pin 5,iar cele cu terminaţia VPA la pin 6.Cel puţin aşa zic ruşii pe un sait reparaţii. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 9 minute, ROBEERT a spus: Vad ca in topicul rusesc din linkul urmator, a marit rezistenta de la 20K la 62K: https://remont-aud.net/forum/86-75376-1 i.mi dau seama ce imagine are la 62k eu cred ca inca 10k sau un total de 33k e suficient,altfel va avea o imagine oribilå, Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 7 minute, BRANCA a spus: ROBEERT.Vezi că cele care au terminaţia QP au Iset la pin 5,iar cele cu terminaţia VPA la pin 6.Cel puţin aşa zic ruşii pe un sait reparaţii. Da, o sa vad. Multani pentru pont. Acum 4 minute, iuliantv a spus: i.mi dau seama ce imagine are la 62k eu cred ca inca 10k sau un total de 33k e suficient,altfel va avea o imagine oribilå, Vom vedea. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 25, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Acum 22 ore, ROBEERT a spus: i.mi dau seama ce imagine are la 62k eu cred ca inca 10k sau un total de 33k e suficient,altfel va avea o imagine oribilå, Salutare. TV rezolvat. Ati avut dreptate ca este suficient cu 33K. Cu cca. 68K vedea ca o lumanare luminozitatea. Acum 22 ore, BRANCA a spus: ROBEERT.Vezi că cele care au terminaţia QP au Iset la pin 5,iar cele cu terminaţia VPA la pin 6.Cel puţin aşa zic ruşii pe un sait reparaţii. Da, asa este. Era cu terminatie QP. Deci, in pinul 5 am facut jongleria. Mii de multumiri. Deci, tv rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum