arossiro Postat Aprilie 26, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2023 @CornelM, multumesc frumos , si eu sper sa-mi fie de folos Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 9 ore, arossiro a spus: @Shambala, multumesc de precizari, verificand dupa difuzoare , am realizat si eu ca tipul de incinta este BR. @sonic11, ma cam feresc de bobine pe aluminiu,desi va cred pe cuvant ca sunt ok @darius_bv, cand aveti timp, le astept si multumesc inca odata Doar carcasa este de aluminiu, bobina este de cupru, si lucru asta are si avantaje si dezavantaje. Link spre comentariu
arossiro Postat Aprilie 26, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2023 @sonic11, aveti dreptate, m-am grabit cu cititul parametrilor T/S si n-am fost atent.Aveti incinte realizate cu acest difuzor? Link spre comentariu
darius_bv Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 10 ore, Усилитель a spus: Eu vanez asa ceva, fara graba... Am studiat mult aceste incinte si eram decis sa le iau, pana ce am citit recenzii (multe) scrise de cei care le-au detinut, nu doar le-au ascultat ocazional, sau vazut. Americanii le-au poreclit "Kabuki" si le considera doar cutii cu difuzoare, au un raspuns dezamagitor la joase frecvente. Vechea poveste: difuzoare de bas mari, dar volum incinta mic. Inca ceva, acele multe filtre pentru difuzoare nu fac bine unui lampas. Daca ma gandesc ca America a fost piata principala pentru produsele japoneze in acele timpuri, tin sa dau dreptate acelor recenzii. Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Nu toate. Unele da, altele nu. Este exact ca la vechile amplificatoare Technics cu vu-metre mari cu ace. Unele sunt f bune (si din pacate f scumpe), altele dezamagitoare. S-au prins ca fata vinde marfa si au pus-o si la cele mai slabe modele; la fel si Onkyo. Trebuie alese cu grija. Din pacate mai toate acele incinte (sunt zeci de modele) sunt mult supraevaluate /speculate. Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 2 ore, arossiro a spus: @sonic11, aveti dreptate, m-am grabit cu cititul parametrilor T/S si n-am fost atent.Aveti incinte realizate cu acest difuzor? Nu mai stiu exact dimensiunile...ceva de genu 55x30x25 dar puteti incepe drumul cu ISD online sa va faceti o idee. O sa masor exact cand ajung la ele, le am acasa la părinți. Puteti sa aruncati un ochi si la fratele sp 250tc Link spre comentariu
darius_bv Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 5 ore, sonic11 a spus: @darius_bv, cand aveti timp, le astept si multumesc inca odata aveti informatiile aici: Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Frumos proiect am de gand sa fac doua incinte VTP, sa vad cum fac cu timpul Link spre comentariu
darius_bv Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Daca va pot ajuta cu alte informatii, ne auzim. Link spre comentariu
arossiro Postat Aprilie 26, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2023 @darius_bv,multumesc, am sa studiez materialul @sonic11, nu e graba, cand puteti Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 La 25.04.2023 la 18:16, arossiro a spus: @Mihai Cimpoeru, multumesc de sugestie, am sa iau in calcul si varianta propusa de dvs.Ce tip de incinta ar fi optima pentru ele? Minim 120 litri. VTP nu recomand pt ca are delay pe bas. Link spre comentariu
arossiro Postat Aprilie 27, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2023 @Mihai Cimpoeru, Ati realizat incinte cu difuzoarele prezentate sau imi dati doar sugestii? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Delay-ul pe bass, deși nu neg existenta lui, este o chestie relativa si subiectiva. Multă lume nu o sesizează sau dacă o sesizează (nu neapărat ca un delay) nu este deranjata de el, și se sesizează mai ales la "atac"-ul notelor unde se poate pierde puțin din "precizie". Link spre comentariu
darius_bv Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 4 ore, Mihai Cimpoeru a spus: VTP nu recomand pt ca are delay pe bas. Ati mai pomenit de aceasta in alt topic, referindu-va la incintele VTP cu difuzoare de 12". Domnul Mateescu (il readuc in atentie, pentru ca nu are nimeni din Romania experienta mai relevanta decat dumnealui, cel putin la aceste tipuri de incinte) recomanda difuzoare cu diametrul maxim 8". Din ce am citit pe net, nu am gasit niciun proiect cu difuzoare mai mari de 8", dimpotriva, mai mici. Ar putea fi o cauza, desi sincer nu-mi dau seama (practic) ce inseamana acest "delay" si cum poate fi evidentiat. Poate ma lamuriti. Link spre comentariu
ex.escu Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Ar mai fi si alte variante : 1. Cu ps220-8 , vtp sau mltl (proiect singularities ) ; mltl-ul cu ps220 suna bine cu corectie "baffle step" si reducere a unui varf in domeniul mediilor, l-am realizat acum cativa ani , pretul era mai mic. 2.Cu alpair 12p , proiecte de la producator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum