Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit amplificator AV800

djlove

Postări Recomandate

Se vinde un kit de amplificator AV800 - 450W RMS pe 8 Ohmi si 820W RMS pe 4 Ohmi

Intrare balansata, cablajul celor de la Episcom.

Tensiune maxima de alimentare +-92V

L-am testat la +-32V si functioneaza, nu am sursa corespunzatoare pentru alte teste

Cumparatorul trebuie sa isi faca reglajele si testele necesare pentru alta tensiune de alimentare, pot oferi video cu functionarea la +-32V.

Am montat tranzistorii pe o placa de cupru si astfel este usor de montat pe radiatorul final, doar prin cateva suruburi M4.

Tranzistorii sunt izolati de placa de cupru.

Documentatia este la liber pe google, dar o atasat si printata odata cu kitul

Am o singura bucata

Pretul este de 250lei+ transport

ATENTIE acest kit nu este pentru incepatori, se lucreaza cu tensiuni periculoase

foto:

Album — Postimages (postimg.cc)

-

IMG-20230316-092301.jpg

Editat de djlove
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

17

• George

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Acum 8 ore, djlove a spus:

Se vinde un kit de amplificator AV800 - 450W RMS pe 8 Ohmi si 820W RMS pe 4 Ohmi

Intrare balansata, cablajul celor de la Episcom.

Tensiune maxima de alimentare +-92V

L-am testat la +-32V si functioneaza, nu am sursa corespunzatoare pentru alte teste

Cumparatorul trebuie sa isi faca reglajele si testele necesare pentru alta tensiune de alimentare, pot oferi video cu functionarea la +-32V.

Am montat tranzistorii pe o placa de cupru si astfel este usor de montat pe radiatorul final, doar prin cateva suruburi M4.

Tranzistorii sunt izolati de placa de cupru.

Documentatia este la liber pe google, dar o atasat si printata odata cu kitul

Am o singura bucata

Pretul este de 250lei+ transport

ATENTIE acest kit nu este pentru incepatori, se lucreaza cu tensiuni periculoase

foto:

Album — Postimages (postimg.cc)

-

IMG-20230316-092301.jpg

lipså poze

Link spre comentariu

Ceva nu ai facut bine. Cand m-am uitat la galeria de poze aparea si optiunea de stergere direct de pe postimage si nu ar fi trebuit sa apara acea optiune. Deci e clar ca cineva de pe forum ti-a sters pozele din rea vointa.

Incearca sa le pui pe alt site de gazduire poze.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări