nicuschiopu Postat Aprilie 22, 2023 Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Buna ziua am acest tv si este blocat apare doar logo de nei ma poate ajuta cineva cu un soft pentru usb. Main Board:CV358H-T42 ,Display G320SD1G22-1 ,..............TFT219410-2 .Va multumesc si va rog ajutor sa-l pot debloca. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 22, 2023 Partajează Postat Aprilie 22, 2023 (editat) Acum 50 minute, nicuschiopu a spus: Buna ziua am acest tv si este blocat apare doar logo de nei ma poate ajuta cineva cu un soft pentru usb. Main Board:CV358H-T42 ,Display G320SD1G22-1 ,..............TFT219410-2 .Va multumesc si va rog ajutor sa-l pot debloca. se gaseste moca pe google eu personal nu stau sa ma incurc de un cod de tft care nu corespunde,important e sa fie soft pentru acelasi mainboard,display,si eventual model de tv,merg si cele de schneider ,allview,pentru acelasi mainboard si rezolutie,merge chiar si telecomanda,mai putin logo diferå,imaginea intoarsa,solarizata se rezolva din menu service,si chiar acum m.am uitat pe google,si este exact pentru TFT219410 Editat Aprilie 22, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 La 22.04.2023 la 17:57, iuliantv a spus: se gaseste moca pe google eu personal nu stau sa ma incurc de un cod de tft care nu corespunde,important e sa fie soft pentru acelasi mainboard,display,si eventual model de tv,merg si cele de schneider ,allview,pentru acelasi mainboard si rezolutie,merge chiar si telecomanda,mai putin logo diferå,imaginea intoarsa,solarizata se rezolva din menu service,si chiar acum m.am uitat pe google,si este exact pentru TFT219410 Am incercat cu alea de pe google de care spui dar nu merge nu se deblocheaza. Cu alea de pe google am incercat si nu se deblocheaza poate cineva de pe acest forum are softul usb.cu care se poate debloca acest tv .Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 https://www.rserv.ro/software/ , aici ati cautat ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 26 minute, dan-a2 a spus: https://www.rserv.ro/software/ , aici ati cautat ? tocmai de acelea vorbeam si eu,nu stiu cum la unii se blocheaza,eu personal nu am intalnit ,odata ce tv.ul mai misca ceva,ca acele softuri sa nu meargå,dar fiecare cu norocul lui Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 4 ore, dan-a2 a spus: https://www.rserv.ro/software/ , aici ati cautat ? Da am cautat si am descarcat cateva dar nu am reusit nu stiu care din ele ar debloca tv-ul .Acesta este TFT 219410 care este scris pe capacul la tv dar nu vrea cu el .......Nu stiu cu care mai pot incerca sa reusesc sa-l deblochez. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 (editat) Spuneti cum ati procedat ,poate e ceva gresit ,apare vreo eroare pe ecran sau altceva ? Stikul sa nu fie mai mare de 8g ,sa fie ceva de calitate preferabil cu led care arata activitatea.. Editat Aprilie 24, 2023 de dan-a2 Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 50 minute, dan-a2 a spus: Spuneti cum ati procedat ,poate e ceva gresit ,apare vreo eroare pe ecran sau altceva ? Stikul sa nu fie mai mare de 8g ,sa fie ceva de calitate preferabil cu led care arata activitatea.. Am revenit am descarcat softul l-am archivat buteaza pana la 69% dupa care da eroare si intra in sb-by. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 (editat) Incercati cu altul de la un model similar ,TFT poate fi gresit.. Editat Aprilie 24, 2023 de dan-a2 Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 2 ore, dan-a2 a spus: Incercati cu altul de la un model similar ,TFT poate fi gresit.. Am incercat cu mai multe cu unele da eroare din prima cu alteele se duce pana la 69% si dupa da eroare si intra in st-by. ....Am o placa digitala de Vortex de la un tv cu display spart am montato pe acest tv Nei functioneaza perfect dar imaginea este cu susul in jos intrare in meniu am gasit menu.1147 dar nu stiu ce sa modific acolo sa pot intoarce imaginea la normal ,daca ma poate ajuta cineva cu cevasolutii.Va multumesc. Acum 1 minut, nicuschiopu a spus: Am incercat cu mai multe cu unele da eroare din prima cu alteele se duce pana la 69% si dupa da eroare si intra in st-by. ....Am o placa digitala de Vortex de la un tv cu display spart am montato pe acest tv Nei functioneaza perfect dar imaginea este cu susul in jos intrare in meniu am gasit menu.1147 dar nu stiu ce sa modific acolo sa pot intoarce imaginea la normal ,daca ma poate ajuta cineva cu cevasolutii.Va multumesc.Placa digitala de Vortex este de modelul TP.SK506PB 802 Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Cum? Nu se repara scriind SW? Nu pot sa cred asa ceva! Doar condensatoarele sint nemuritoare iar pe un osciloscop dece sa aruncam banii?!? Alta placa și gata! Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 39 minute, sesebe a spus: Cum? Nu se repara scriind SW? Nu pot sa cred asa ceva! Doar condensatoarele sint nemuritoare iar pe un osciloscop dece sa aruncam banii?!? Alta placa și gata! daca era ,,buba de osciloscop,, nu mai apuca sa dea mesajul de erroare dar nu e exclus ceva hardware,emmc in acest caz,cu toate ca nu cred,eu personal zic ca s.ar face cu usb.ul mai mult ca sigur,ca unora nu le iese e altceva Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 La cate errori au eMMC la aceste mainuri nu are cum sa mai mearga pe USB , au o gramada de blokuri defecte, aceste mainuri numai cu programatorul mai prinde viata Acum 2 ore, sesebe a spus: Cum? Nu se repara scriind SW? Nu pot sa cred asa ceva! Doar condensatoarele sint nemuritoare iar pe un osciloscop dece sa aruncam banii?!? Alta placa și gata! Daca eMMC are blokuri defecte atunci cei faci tu cu osciloscopul , ca ne ai inebunit cu osciloscopul , repari tu blokurile defecte la eMMC cu osciloscopul Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Nu domnu', doar pun diagnosticul mai ușor. Oricum chiar și cu numai 1-2 blocuri defecte în emmc o reparație corecta presupune înlocuirea memoriei pt ca odată ce au început sa apara blocuri defecte acestea se vor tot multiplica și degeaba scrii memoria cu evitarea blocurilor defecte cavor apare în scurt timp altele și iar nu va mai merge bine TV-ul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Acum 7 ore, sesebe a spus: Nu domnu', doar pun diagnosticul mai ușor. Oricum chiar și cu numai 1-2 blocuri defecte în emmc o reparație corecta presupune înlocuirea memoriei pt ca odată ce au început sa apara blocuri defecte acestea se vor tot multiplica și degeaba scrii memoria cu evitarea blocurilor defecte cavor apare în scurt timp altele și iar nu va mai merge bine TV-ul. Si te-ai intrebat daca cumperi un eMMC nou si e mai defect ca cel din tv, tu nu ca nu ai schimbat, eu am schimbat si era mai bolnav ca ala original, daca nu sti nu te baga Eu am intalnit in tv eMMC care avea blokuri defecte si viata 0-20 , si cel nou avea 0-60 din viata consumata si bine inteles ca cel nou no mers, cel original da o mers, asa ca nu te baga unde nu stiiiiiii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum