yo7lhe Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Sinteza ma intereseaza. Aveti PM Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Inca nu a ajuns! Link spre comentariu
yo7lhe Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 E in continuarea discutiei cu titlul Componente pasive. Am scris la repezeala.... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Sincer, nu ma prind. Sa inteleg ca este o postare mai veche si nu doriti sinteza? In fine, sinteza e ca si data, am multe solicitari, la fel nu mai sint VU-metrele din primele doua poze. continuam cu o sinteza mult mai complexa si mai desteapta, usor configurabila din meniu, poate comanda si FTB, iesiri active low, realizeaza toata partea de comanda a unui transceiver. ***pret 180 lei -supermulti tester (SMT) o varianta mai putin folosita, cu rezolutie imbunatatita pentru capacitati si inductante mici, masoara si Q la bobine (nu stiu cit de exact, nu am avut alt aparat disponibil, dar indica valori realiste), afisaja frecventa serie si paralel la cristale pina la 13mhz pe fundamentala, precizie foarte buna, realizat cu ATMEGA328! Sigur, identifica si arata parametri pentru tranzistoare, diode, tiristoare si triace de mica putere, genereaza pwm, diverse alte ghidusii. *pret 100 lei -tuburi 2J27L, pret 50 lei/20 bucati Link spre comentariu
marius_amp Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: Sincer, nu ma prind. Sa inteleg ca este o postare mai veche si nu doriti sinteza? Vrea sa spuna ca mesajul lui s-a unit cu cel anterior. Forumul face asta automat cand se posteaza mesaje consecutive intr-un interval scurt de timp. Recititi ultimul mesaj din discutia mp respectiva. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Probabil ca sint eu mai greu de cap, asa cum am spus, nu am nici un mesaj de la coleg. Cele vechi le sterg, nu le mai am. Oricum, poate reveni cu alt mesaj daca doreste! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 28, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2023 UP! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 2, 2023 Autor Partajează Postat Mai 2, 2023 Se poate inchide, multumiri! Link spre comentariu
Postări Recomandate