Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Module, cablaje, componente -II

Marele Savant

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

10

• sonic11

2

• grosu99

2

• Tanase Ion

2

Top autori în acest subiect

Sincer, nu ma prind. Sa inteleg ca este o postare mai veche si nu doriti sinteza?

In fine, sinteza e ca si data, am multe solicitari, la fel nu mai sint VU-metrele din primele doua poze.

continuam cu o sinteza mult mai complexa si mai desteapta, usor configurabila din meniu, poate comanda si FTB, iesiri active low, realizeaza toata partea de comanda a unui transceiver.

***pret 180 lei

wxCjUv3.jpg

hClSt9k.jpg

-supermulti tester (SMT) o varianta mai putin folosita, cu rezolutie imbunatatita pentru capacitati si inductante mici, masoara si Q la bobine (nu stiu cit de exact, nu am avut alt aparat disponibil, dar indica valori realiste), afisaja frecventa serie si paralel la cristale pina la 13mhz pe fundamentala, precizie foarte buna, realizat cu ATMEGA328!

Sigur, identifica si arata parametri pentru tranzistoare, diode, tiristoare si triace de mica putere, genereaza pwm, diverse alte ghidusii.

*pret 100 lei

SSZdoAk.jpg

n3s6228.jpg

yO6otaa.jpg

-tuburi 2J27L, pret 50 lei/20 bucati

KiGDcid.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

Sincer, nu ma prind. Sa inteleg ca este o postare mai veche si nu doriti sinteza?

Vrea sa spuna ca mesajul lui s-a unit cu cel anterior. Forumul face asta automat cand se posteaza mesaje consecutive intr-un interval scurt de timp.

Recititi ultimul mesaj din discutia mp respectiva.

Link spre comentariu

Probabil ca sint eu mai greu de cap, asa cum am spus, nu am nici un mesaj de la coleg. Cele vechi le sterg, nu le mai am. Oricum, poate reveni cu alt mesaj daca doreste!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări