Paul Ciuca Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Va salut.Stie cineva cum se poate micșora blackingul la acest tv cu sursa,BN4400806a? Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Acum 30 minute, Paul Ciuca a spus: Va salut.Stie cineva cum se poate micșora blackingul la acest tv cu sursa,BN4400806a? cred ca simplu ,marind valoarea,chiar dublånd valoarea rezistentei incercuita in poza sau mai mult decat dublu Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Aprilie 21, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Mulțumesc Iulian,am văzut-o și eu dar vroiam ptr. mai multa siguranța o părere in plus. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 (editat) Acum 21 minute, Paul Ciuca a spus: Mulțumesc Iulian,am văzut-o și eu dar vroiam ptr. mai multa siguranța o părere in plus. la cele mai multe,lg, samsung ,acolo ,,apelez,, dar nu in toate cazurile,cand 2 sau mai multe canale sant 2 sau mai multe rezistente de acel gen,au cca 3w si cåtiva ohmi sau sub un ohm Editat Aprilie 21, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum