Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se poate lipi cu Argint un interconect de RCA...?

Vizitator oake2006

Postări Recomandate

...Ce inseamna sudura in TIG?..cu multumiri.

TIG=WIG. Sudura in mediu de gaz protector (argon, de regula). Electrodul este de Wolfram (sau tungsten).
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• Swat Cat

2

• Depanatoru

2

• MifTy

2

Top autori în acest subiect

Sefu...donpetru...e un baiat care neavand ce face si-a facut forum asemanator cu asta, si avand in vedere ca este forumul lui...serveste persoanele care intreaba(ca si Vasile deasemeni) numai ca donpetru le ofera informatii eronate...el daca nu stie o chestie.......o inventeaza ca sa para destept si atotstiutor....in fine..nu ai de ce apela la elStatia de lipit este un fel de letcon care sufla aer fierbine la o temperatura dorita....se foloseste in special la integrate si alte chestii mici.....una buna si care sa ajunga la temperatura de topire a argintului e scumpa mai bine te duci si imprumuti de la astia de repara bijuterii sculele lor, cu toate ca am vazut e acolo care lipeau bratari de argint cu cositorNu cred ca merita ce vrei sa faci tu...dar ca si documentatie ar fi posibil dar iti trebuie scule mult prea scumpe, si argintul la fel e si el scump....Bafta si Noroc !

Link spre comentariu

ddeliciu, stai sa ne l?murim:

1. când am postat chestia cu donpetru, ai citit ?i ce-am scris în titlu??? :snakeman:

2. u?or, c? faci confuzii: una e sta?ia cu aer cald, care, cum bine ai spus, "sufla aer fierbine la o temperatura dorita", altceva o sta?ie de lipit, care de regul? folose?te un letcon termostatat de putere mic?.

oake2006, ca s? încheiem subiectul: lipitura cu argint e foarte scump?, ?i dac? lipe?ti prost, nu prea ai cum s-o repari!!!

plus c? e ?i nerentabil s? faci asemenea lipituri, în regim de amator.

deci, în interesul buzunarelor ?i s?n?t??ii tale mintale (am stricat ?i eu destule pân? acuma, ?i ce draci aveam!!!), renun?? la ideea asta. nu folose?te la nimic, nu îmbun?t??e?te cu nimic calit??ile sta?iei, doar te "ajut?" s? zvârli banii pe fereastr?!!!

dac? vrei s? îmbun?t??e?ti sta?ia, zi pe threadul audio ce model anume este, ?i dac? merit? efortul, colegii de forum mai freca?i în materie au s? te l?mureasc?.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări