Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Justitia din...Romania...incotro??

Postări Recomandate

Nikk.N-ai frunzărit puţin materialele cu "afacerea" tablourilor...

Iar privitor la Antonescu înainte şi eu ziceam că era un erou al meamului,condamnat pe nedrept.Din păcate datele istorice la care avem acces astăzi dovedesc contrariul.Dacă nu-l judeca "tribunalul poporului", l-ar fi judecat sovieticii sau aliaţii,mai ales că şi evreii aveau influenţă puternicâ în SUA...

Iar tagma magistraţilor a fost şi este oglinda societăţii romãneşti postdecembriste.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 18 ore, BRANCA a spus:

Dacă nu-l judeca "tribunalul poporului", l-ar fi judecat sovieticii sau aliaţii,mai ales că şi evreii aveau influenţă puternicâ în SUA.

:d Adica, istoria e scrisa de invingatori! Prea putini stiu ca Antonescu i-a cerut lui Hitler, ca trupele naziste din Bulgaria sa permita evreilor din Romania sa tranziteze Bulgaria si Grecia, pentru a ajunge in Palestina. Pe acea vreme, Israelul nu exista!

Link spre comentariu
Acum 12 ore, icar a spus:

Prea putini stiu ca Antonescu i-a cerut lui Hitler, ca trupele naziste din Bulgaria sa permita evreilor din Romania

Și cu ce final? Adică Hitler a luat nota si s-a  conformat, sau i-a dat cu sictir ? Din câte știu, parca varianta 2 de răspuns e valabila.

Link spre comentariu
La 12.04.2023 la 15:36, franzm a spus:

Roșii românești cu 65 de lei kilogramul. Petre Daea: „Este extrem de exagerat şi de nepermis”

Da domnule, da e trufandale. Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine.

Eu azi am servit spanac din ala de iarna. Cu vitamine, ca l-am cules cu mânusitele mele din ogor, de la taran. Si capsunile mi le culeg singur. Altfel spus, pentru bucatele mele, nu va trebui dezradacinat si exploatat nici un român. N-au decât sa ramâna acasa, pe ajutor social. Macar prospera birtul din sat. Si creste Natalia. Pardon, natalitatea.

Link spre comentariu
La 20.04.2023 la 14:23, antemir a spus:

De pe net citire:

"în data de 19 martie 2014, respectiv, 16 aprilie 2014, Maria Cociorvan i-a înmânat judecătorului Bogdan Bărbuță produse alimentare (35 ouă şi miere), respectiv, suma de 1.000 euro",  date din dosarul instrumentat de DNA.

Dosarul în care batrâna din Rădăuţi îşi dorea un verdict favotabil are ca obiect o "revendicare imobiliară", iar fiul ei este parte în acest caz.
Mita a fost intermediată de o avocată, cercetată în stare de libertate, în timp ce judecătorul care a acceptat mita este arestat preventiv.

Din pacate pt.ea...trebuia sa aiba cine sa-i...''numere'' ouale,ca la ''Bombonel"!!:)

Link spre comentariu

Uite cum se încearcă "căpăcirea" justiţiei şi încălcarea drepturilor omului.Dacă ÎCCJ spune că e nevoie de prag,mă întreb ce zic "specialiştii" străzii,ăi de-l contestau acu câţiva ani!Eu am recunoscut totdeauna când am greşit ceva,dar sunt unii care nu recunosc nici pãnă la moarte!

https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/justitie/iccj-sesizeaza-la-ccr-proiectele-care-elimina-pragul-la-abuzul-in-serviciu-si-reintroduc-interceptarile-sri-in-dosarele-penale-2312847

Link spre comentariu

ratza.Corect!Eu propun ca la orice furt că e vorba de ceva fără valoare, că e un leu sau 1 milion de lei,să se aplice aceiaşi pedeapsă,adică 20 de ani de puşcărie!Ce ne tot încurcăm în "pragurile" astea?

Propun aceiaşi chestie şi pentru amenzi,ca să simplificăm munca "specialilor" şi să mărim bugetul statului!...De exemplu,la circulaţie,10000 de lei,fie că treci strada prin loc nepermis,fie că ai depăşit în loc nepermis...

Link spre comentariu
Acum 26 minute, BRANCA a spus:

Propun aceiaşi chestie şi pentru amenzi,ca să simplificăm munca "specialilor" şi să mărim bugetul statului!...De exemplu,la circulaţie,10000 de lei,fie că treci strada prin loc nepermis,fie că ai depăşit în loc nepermis...

A trecut Paștele, ce mai faci cu atata carne? :rade:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Mi-a venit să arunc televizorul pe geam!...Talk show cu mai mulţi invitaţi la una ştiristă.Prin telefon ia legătura o tipă,parcă ceva preşă la o asociaţie sau uniune magistraţi.Prima chestie ca să justifice salariile şi pensiile speciale a fost să susţină că magistraţii RO au mai multe restricţii ca în Germania şi Suedia!!Băi să fie!

Păi firaţi ai draku,cine v-a pus să vă faceţi magistraţi??De ce nu v-aţi făcut bisnismeni milionari "fără restricţii"??

Nu vă e ruşine ??Munciţi jumate cât alţii şi vreţi să mâncaţi pensia în Caraibe?Pe timpul lui Ceauşescu tot aşa puţin munceaţi şi tot pensii speciale aveaţi??

Link spre comentariu
Acum 52 minute, antemir a spus:

Apoi au făcut o horă si puterea si opozitia

Din hora asta a iesit pensii speciale si pentru cei asimilati ca magistrati (nu putini) si epopeea varstei de pensionare care a disparut si s-a impus "perioada de serviciu" care a fost redusa pana la 20 de ani si care garanta o pensie speciala integrala pentru tot restul vietii incepand cu varsta de cca 45 ani . Nu mai zic de indexarea si "alinierea" pensiilor la salariile magistratilor in activitate (care au tot crescut) , aliniere automata care nu depinde de pixu'  nicu&marsel ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări