Florin berdila Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Buna ziua '''am o rugăminte la dvs am un tractor u650M sinu mai știu cum sai reglez ambreiajul îmi caraie fff tare cind îl bag în viteza dacă straing acele piulițe de la pârghii se învârte rulmentul de presiune dar cei drept întra fff ușor în viteza 'dar se învârte rulmentul și se va strica asa ''ce ma sfătuiți sa fac ? Link spre comentariu
vasiletodosi Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Buna. Cautati pe yt pe domnul Aurel Lal. Are multe filmulete cu reparatii tractoare romanesti.Sigur se gaseste si ambreiaj u650,reglaje si defecte, Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 22, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Nu descrie în amănunt de asa ceva Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 22, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Le știu le am văzut dar vroiam sa vorbesc cu cineva și sa întreb anumite chesti Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Am schimbat placa de presare tot nou tot ansamblu nou am dat 900 lei '''și îmi caraie cind bag în viteza am slăbit am strâns dar îmi caraie ajutați-mă și pe mine cu un sfat ce și cum sa mai reglez Link spre comentariu
vasiletodosi Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Buna. Verifica daca discul de ambreiaj nu este strimb.Are domnul Lal un filmulet cu exact aceasta situatie,discul de ambreiaj nou ,era decentrat. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Nu este stramb Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Daca iti "caraie" cand bagi in viteza atunci este prea destrans si nu debraiaza complet. Incearca sa mai strangi putin cate putin tija de legatura dintre levierul ambreiajului si pedala (daca imi aduc bine aminte cum era la U650). Teoretic pe la jumatatea cursei ar trebui sa cupleze/decupleze ambreiajul. Banuiesc ca atunci cand tractorul e oprit "caraie" la introducerea in viteza, in mers de obicei caraie cam toate deoarece e o cutie de viteze cam primitiva si nesincronizata.... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Da domnule cind este oprit ''devi dacă introduc sa zicem im a 3 îmi caraie dacă mențin piciorul pe ambreiaj și îl scot din q 3 și îl bag în alta viteza nu se aude nimic ''doar cind introduc prima data în viteza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum