deneinvins Postat Aprilie 19, 2023 Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Cumpăr butoanele de claviatură cu tot cu partea din plastic prinsă pe mască și arcul de revenire, pentru amplificatorul A350 - IEI sau asemănător și butoanele pentru potențiometre. Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Cumpăr pentru amplificatorul A350 - IEI : - butoanele de claviatură cu tot cu partea din plastic prinsă pe mască și arcul de revenire - cel puțin două bucăți - butoanele pentru potențiometre. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Salut. Am eu câteva butoane claviatură cu tot cu partea de plastic și arc ( o sa schimb panoul frontal la unul dintre amplificatoarele A350) si pot sa trimit gratuit câteva (5...8 buc). Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 (editat) Vă mulțumesc ! Am trimis MP. Editat Noiembrie 21, 2023 de deneinvins Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 @marius75, vă mulțumesc în cel mai frumos și sincer mod posibil ! Pachetul a ajuns în bune condiții. Ambalaj solid. Bonus mare, Mare, MARE ! User de încredere și de cuvînt. Recomand ! - - - - - - - - - - - - - Cazul a fost rezolvat. Rog moderatorul să închidă. Link spre comentariu
Postări Recomandate