Mircea Crisan Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 6 ore, Shambala a spus: Recomandarile de surse in comutatie sunt fie glumete - nu au sens catre un incepator, fie cu sens comercial. Nicidecum! Eu nu am sugerat sa construiasca. La aceeasi bani cu care ar construi o sursa lineara mai rasarita ar putea cumpara doua surse in comutatie de 15 V cc chiar si pentru alimentare leduri. Primesti bonus si posibilitatea de a ajusta tensiunea de iesire. Poate in viitor va trece la niste operationale mai galonate. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Sursele pt leduri sunt suficient de fiabile si silentioase pt a fi utilizate in audio ? Nu stiu, intreb. (Ma refer inclusiv la zgomotul radiat.) Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Te rog frumos sa testezi. Voi suporta eu paguba daca nu esti multumit. Negativistii vor spune povestea curentului costant pentru leduri. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Nu se pune problema sa testez, intrebarea era perfect serioasa, ca sa stiu. Adica stiu ca sunt sau se pot face surse extrem de fiabile, si extrem de silentioase, dar nu cred ca ca este vorba despre asa ceva, caci sunt foarte scumpe. Eram curios la ce modele [accesibile] te referi. Eu nu sunt un adept al surselor in comutatie in audio, dar recunosc ca ele sunt viitorul. De testat mai testeaza Sesebe, uneori face parte din sarcinile lui de serviciu (direct sau indirect). Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Orice sursa atata timp cat va fi folosita la jumatate din puterea declarata de producator. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Ok, am inteles, multumesc. Credeam ca vorbim serios. Am sute de surse in comutatie, de la zeci de producatori si le schimb destul de des, desi majoritatea sunt folosite sub 50-60% din puterea "nominala". Unele se strica si stand in magazie sau in sertare. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 17 minute, Shambala a spus: Ok, am inteles, multumesc. Credeam ca vorbim serios. Am sute de surse in comutatie, de la zeci de producatori si le schimb destul de des, desi majoritatea sunt folosite sub 50-60% din puterea "nominala". Unele se strica si stand in magazie sau in sertare. Ok. Am inteles si eu ce era de inteles. Eu chiar vorbeam serios. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Sursele dedicate pt LED-uri sint prin definiție surse de curent constant. Am văzut ca știi asta și în acest caz nu înțeleg ce montaje audio alimentezi tu cu surse de curent constant. Amplificatoare în clasa A? Inclin sa cred ca doar te-ai dat mare cu sursele pt LED-uri. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 9 minute, sesebe a spus: Inclin sa cred ca doar te-ai dat mare cu sursele pt LED-uri. Ai testat? Ai desfacut/reparat una sa-ti dai seama ce configuratie este? Inclin sa cred ca nu. Mai sesebe! Parca te-am mai intrebat cate primaveri ai? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Nu domnu, am chiar proiectat citeva zeci de modele diferite. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Nu vad nici eu sensul utilizarii unor surse de leduri pentru aplicatia de aici. Sa folosesti o sursa care prin definitie nu are tensiune stabilizata, la o aplicatie unde este nevoie de alimentare fixa, e nonsens. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum