Bullix Postat Decembrie 30, 2007 Partajează Postat Decembrie 30, 2007 Salut! Am facut rost de un DVD player pe bani putini (se cheama TRUVISION DV-2005) care are urmatoarea problema: nu functioneaza interfata de comanda, adica nu vede nici telecomanda si nu functioneaza niciunul dintre butoanele frontale, cum ar fi EJECT, PLAY/PAUSE, FWD/RWD. L-am demontat si am observat ca daca introduc manual un CD/DVD (in cazul DVD, obligatoriu fara meniu de introducere, ca daca imi cere play, n-am facut nimic, ca n-am cum sa ii dau OK) il canta si-l vede fara probleme, dar bineinteles, n-am nici cel mai mic control asupra aparatului - in final il scot din priza sau il inchid din power switch. Display-ul, alimentat de proba cu tensiuni mici, functioneaza. Parerea mea este ca ar fi ars/stricat din fabricatie controller-ul logic care imi comanda display-ul si trimite semnalele din butoane+telecomanda. Voi ce parere aveti? Acest IC se numeste TOPRO TP6312(F). Am gasit datasheet-ul doar de la varianta fara "F". Ce sa incerc sa masor la el? Se gaseste de vanzare in comert acest IC? Multumesc! Numai bine! Si un an nou fericit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum