merck Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 (editat) Acum 56 minute, Marele Savant a spus: Dv. intelegeti ce rol au acele oscilatoare? daca da, ca altfel nu postati, chiar daca nu ati scris in limba romana ca sa inteleaga toata lumea, ar fi util sa explicati cum deranjeaza jitter-ul respectiv! aici cred ca este mai clar: Ai inteles? Editat Aprilie 20, 2023 de merck Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 1 oră în urmă, merck a spus: @sesebe la ureche ... sunt si eu in tabara celor care zic ca nu se simte, ca totusi nu masuram sculele audio ci le ascultam. Da totusi ma roade ideea: ma zgarcesc pentru 3$? Ca asta este marea problema! Cumperi mai ieftin si apoi te musca de cur indoiala si nu-ti mai da pace! Daca era 14$ si nu 4$ era foarte simplu .... nu cumparam nici picat cu ceara, dar asa doar 3$ ... e greu de transat. Nu, marea problema este alta: daca nu ai cunostintele necesare, nu te apuci sa modifici un produs de fabrica dupa ureche sau ca au zis unii! pe principul ca nu te zgircesti, poti lua absolut tot din casa (incepind cu arcurile de la dormeza si teminind cu cipsetul mobilului) si sa inlocuiesti componentele cu altele mai bune, ca poate va functiona mai bine! Si conteaza si experienta practica, nu toata lumea se descurca la inlocuit smd-uri, am vazut cu totii ce surprize au avut unii, aparate defecte dupa ''simpla'' inlocuire a unei componente! Daca ai cunostintele necesare, iti dai seama unde are si unde n-are rost sa schimbi ceva, nu o faci la plesneala sa vezi ce iese! Folclorul spune multe, cea mai cunoscuta legenda fiind aia cu schimbarea tuturor electroliticilor! desi adesea sint de vina unul-doi sau niciunul! dar, sigur, ai impresia ca faci ceva! oricum, spor in ramura! Acum 47 minute, merck a spus: Ai inteles? A spus sesebe mai sus, cind si cat influenteaza! lamurit? Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 4 ore, sonic11 a spus: Pfff, mai Doamne, am trait sa aud si asta! Fratilor, coborati cu picioarele pe pământ. PAi omu e habarnist si deci pune botu la toate tampeniile n`are cum sa revina cu picioarele pe pamant Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Ce ma distrez..."transporturi" al dracu semnalul asta de ceas, clock, a intrat in afaceri cu tiruri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum