Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mainboard tv. Diamant

Budreala Radu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Budreala Radu

7

• iuliantv

4

• dan-a2

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Acum 26 minute, Budreala Radu a spus:

Caut main tip: tp.s506.pa631 pentru ecran: st2151b01-1-xc-9 

Model tv: 22hl4300f/a. 

ce a patit al dv?,mainboard cred ca am,acum nu stiu daca e exact pentru tv.ul dv,daca aveti binul postati.l sa.l rescriu pe ceea ce am eu

ca pret 100lei plus transport

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Clienta a vrut să îi pună suport de perete, și a înșurubat până s-a desprins o piulița încastrată in carcasa, continuând să frece până a ajuns la procesor, și a forfecat cel puțin 10 pini și trasee ale acestora... Daca e alta marca de tv, nu contează că îi pup eu alta telecomanda, musai sa fie pe displayul specificat mai sus. Sun clientul și vorbim in privat, oricum e perioada asta și o sa dureze cu expedierea.

Link spre comentariu
Acum 11 minute, Budreala Radu a spus:

Clienta a vrut să îi pună suport de perete, și a înșurubat până s-a desprins o piulița încastrată in carcasa, continuând să frece până a ajuns la procesor, și a forfecat cel puțin 10 pini și trasee ale acestora... Daca e alta marca de tv, nu contează că îi pup eu alta telecomanda, musai sa fie pe displayul specificat mai sus. Sun clientul și vorbim in privat, oricum e perioada asta și o sa dureze cu expedierea.

da nici nu e vorba de livrare mai de vreme de Marti ,cand deschid mai toti

asta era problema daca tv.ul e la dv postati dumpul din spi sa.l scriu si testez,si atunci se potrivesc,si telecomanda si display,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Tv-ul nu mai e la mine, dar am notat datele pe care le-am specificat mai sus; de asta am și inițiat topicul... Știți cum sunt clienții: că nu îl mai fac, că îmi iau altul ... după care revin, și cam cât ar costa, că totuși l-aș face, in fine, a rămas să se hotărască! Ținem legătura!

Link spre comentariu
Acum 49 minute, Budreala Radu a spus:

Tv-ul nu mai e la mine, dar am notat datele pe care le-am specificat mai sus; de asta am și inițiat topicul... Știți cum sunt clienții: că nu îl mai fac, că îmi iau altul ... după care revin, și cam cât ar costa, că totuși l-aș face, in fine, a rămas să se hotărască! Ținem legătura!

momentan nu am gasit decat 2 buc s506.pa63 ,de acolo si ideea ca am,dar nu.i exclus sa am si pa631 ,trebuie sa vad ce sparturi nedesfacute am ,ce nenorociti si chinezii astia ,le era greu sa mai puna un 1 ..

deci daca aveti ok.ul clientului dati.mi de veste si caut mai serios

Am gasit si 1 buc s506.pa631

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, modoran a spus:

Si nu poti sa repari aia ?

E dificil...

1 oră în urmă, dan-a2 a spus:

Am eu placa dar din pacate e configurata ptr.alt ecran de 22..

Am și eu o placa dintr-un nei de 22 inch, dar tot pe alt display. 

Sper sa rezolv cu Iulian.

Link spre comentariu

Deja main-ul de la Iulian e pe drum! Și prostia... se plătește! Când își bagă nasul unde nu trebuie...

Editat de Budreala Radu
Link spre comentariu

Am primit main-ul de la @iuliantv; totul e ok, funcționează perfect, i-am găsit și o telecomanda.... Mulțumesc, Iulian. 

se poate închide.

Editat de Budreala Radu
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Budreala Radu a spus:

Am primit main-ul de la @iuliantv; totul e ok, funcționează perfect, i-am găsit și o telecomanda.... Mulțumesc, Iulian. 

se poate închide.

Multumesc si eu,toate cele bune

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări