Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce mai vand romanii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Stefan.Asta ca asta,dar faptul că au continuitate e de admirat.În fapt Polonia e mult înaintea RO şi am senzaţia câ la asta a contribuit şi o altâ viziune asupra privatizării şi o altă viziune asupra sprijinirii capitalului autohton!

Mi-aduc aminte o fază povestită de un membru PNŢCD Severin,de la o şedinţă prin anii '90,când erau pe val.Cică se scoală unul şi face scandal:"Mie să-mi daţi post de director la o unitate mare!Sunt membru vechi,nu ciuriburii"!

În "stilul" ăsta am "defilat" în multe locuri,cu "alambafeţi",nu mai vorbesc de funcţiile cumpărate!...

Link spre comentariu

Cică la IPRS a fost şi ofertă Vest.Aici nu era vorba să concurezi chinezii ci să te asociezi cu un "mamut" care să te aducă la zi!

Iar cu arabu şi alţii s-au asigurat buzunarele multora în RO.Ăi de ne dau lecţii azi despre capitalism,concurență,bla,bla,bla...

Observaţiile sunt valabile pentru tot sectorul economic moştenit...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări