Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce mai vand romanii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, YO9IBC a spus:

Buna seara, am astfel de monezi in colectie, sunt doua variante, otel placat cu nichel.si aluminiu dar pretul cerut cred ca e SF toata ziua

Editat de Tanase Ion
Link spre comentariu

Daca se duce careva in targul de la valea cascadelor din Bucuresti o sa vada pana si sticle de lapte, sifoane de sticla cu plasa, pestisorul de sticla de era prezent in toate casele pe televizorul diamant pus pe un mileu alb. Radio-uri pe lampi, am gasit pana si borcane de iaurt, pickup-uri, discuri, casete audio. Chiar am vazut pe unu cumpara casete cu gramada. Isi umplea o sacosa numai cu casete. Cred ca si preturile sunt pe masura. Cred ca e mai scumpa o sticla de lapte sau un sifon decat un smartphone. Daca pe un ric obosit cerea 150 lei nu mi-e de mirare.

Link spre comentariu
La 17.04.2023 la 20:57, ionutz2013 a spus:

Daca pe un ric obosit cerea 150 lei nu mi-e de mirare.

O fi si din cauza ca mi-e jena sa ma tocmesc, dar intr-adevar, preturi foarte mari la radioreceptoarele de orice fel, pentru ca sint ''de colectie''. Si daca sint de colectie, se expun doar, nici nu trebuie sa functioneze, dupa parerea vinzatorilor! 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Marele Savant a spus:

O fi si din cauza ca mi-e jena sa ma tocmesc, dar intr-adevar, preturi foarte mari la radioreceptoarele de orice fel, pentru ca sint ''de colectie''. Si daca sint de colectie, se expun doar, nici nu trebuie sa functioneze, dupa parerea vinzatorilor! 

Pai nu vroia sa negocieze niciun leu la el si nici macar nu era in stare buna. Carcasa arata jalnic. Nu se mai vedea nimic scris pe el. Inseamna ca daca pastram radiourile lu bunica, televizoarele, si le puneam pe olx imi schimbam si masina pe cat as fi cerut pe ele. :da

Link spre comentariu
Citat

Si Ceausescu avea tv PHILIPS in sufrageriea din Primaverii ...

Thuamne feri` ce kitsch de mobila, si de camera!!!:hdgfhgdf Decoratorul de interioare probabil era groparul de la Cimitirul Scornicesti! Servanta aia oribila pe care sta TV-ulare in partea dreapta si gaura pentru Jerry...pe perete e o carpeta cu pauni?!

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Spitfire a spus:

ce kitsch de mobila, si de camera!!!

Kitsch, nekitsh, pentru acest "huzur" au fost ucisi si el si ea! Va mai amintiti de rebinetii din aur , buna gluma a teveului de atunci? Ce ziceti, cautam prin casele potentatilor de acum? :scarpin

Spitfire, nu judeca dupa timpurile de acu, timpurile trecute. Regii Evului Mediu, aveau buda la capul patului, supusii priveau cum isi dezmiarda regina sau amanta, contii isi faceau nevoile dupa stalpii salilor din Versailles iar apa era acuzata de nenorociri si boli, asa ca nu se spalau. Asa au aparut parfumurile si scarpinatoarele de purici.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări