BRANCA Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Ăsta e anunţul lui Alin din Sibiu,cel al lui ionut2013 era al unui tip din Năvodari.Încep să cred,ca antemir anterior,că aici sunt niscai anunţuri pentru afaceri subterane!... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Anunturile de acest fel, au rolul de a te informa de existenta produsului, pretul se negociaza direct cu vinzatorul. Este foarte aiurea, dar sint din ce in ce mai multe astfel de anunturi! Link spre comentariu
eos Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Anunturile alea sunt magnet pentru fraieri.PRobabil vanzatorii sunt bugetari si se plictisesc la munca Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Si eu, fraierul de mine, l-am aruncat: https://www.olx.ro/d/oferta/televizor-samsung-time-machine-1999-colectionari-IDhdzby.html Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Am eu vreo doua pe undeva. O sa-i fac o oferta sa i le vand cu 1000 de euro. Iti dai seama ce profit face? Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 "Ce mai vând românii"?Răspuns:"Ce au"!Aviz "boşorogilor" care au peste 50 de ani! https://www.simpatie.ro/index.php?page=view_profile&id=984190 Post comment,sunt pe forumul România inedit la fiecare pas,evident la "colaborare" cu alt sait "specializat".De ce nu erau şi în tinereţea noastră? Link spre comentariu
eos Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 5 ore, yokoono a spus: Si eu, fraierul de mine, l-am aruncat: https://www.olx.ro/d/oferta/televizor-samsung-time-machine-1999-colectionari-IDhdzby.html DAca asta viseaza sa ia atatia bani pe rapciuga aia stau si ma gandesc cat s`ar putea cere pe un tv din ala vechi cu tub in delta Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Ala nu-i Time Machine asa ca degeaba. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 33 minute, eos a spus: DAca asta viseaza sa ia atatia bani pe rapciuga aia stau si ma gandesc cat s`ar putea cere pe un tv din ala vechi cu tub in delta Nu va mai fginditi, se ia cite nimic pe ambele! sau poate anunturile alea reprezinta mesaje codificate pentru spioni? Link spre comentariu
icar Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Mai o iarba, mai o pastila....cine stie ce se ascunde sub 50 de bani! Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 24 minute, icar a spus: Mai o iarba, mai o pastila....cine stie ce se ascunde sub 50 de bani! un microfilm, un chip de memorie...... Link spre comentariu
eos Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 (editat) Acum 2 ore, Marele Savant a spus: Nu va mai fginditi, se ia cite nimic pe ambele! Evident ca nimic.Cand esti intreg la minte nu poti da un sac de bani pe niste mizerii LA fel si la cerut bani de asta zic ca anunturile astea sunt niste capcane pentru fraieri Editat Mai 16, 2023 de eos Link spre comentariu
icar Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 2 ore, eos a spus: Cand esti intreg la minte nu poti da un sac de bani pe niste mizerii Voi va uitati la "Asii amanetului"? Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 2 ore, icar a spus: Voi va uitati la "Asii amanetului"? Da eu ma uit si acolo macar sunt preturile pe adevarata valoare data de cate un expert chemat la evaluare, dar olx la noi a luato razna cu preturile parca e site din afara numai balarii pe bani multi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 2 minute, Tanase Ion a spus: olx la noi a luato razna cu preturile Site-ul nu are nici o vina ca acolo vin si tembeli care sar calul la pret. Piata e libera. Ei cer, altii ofera...sau nu. OLX nu poate pune mercurial. Link spre comentariu
Postări Recomandate