Florin berdila Postat August 2, 2023 Autor Partajează Postat August 2, 2023 Domnilor iam scos acea clapeta care o avea în capacul filtrului de aer postat mai sus avea un arc și un senzor metalic ''acum trage mașină o simți maxim dar îmi apare codul p0420 îl șterg iar apare după 200 300 km '''sa fie de la acea clapeta acum care eu iam scos-o ca era lipita pe aerul de afara și deschisa pe aerul promit din motor Link spre comentariu
TestPoint Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 (editat) La 02.08.2023 la 9:08, Florin berdila a spus: Domnilor iam scos acea clapeta care o avea în capacul filtrului de aer postat mai sus avea un arc și un senzor metalic ''acum trage mașină o simți maxim dar îmi apare codul p0420 îl șterg iar apare după 200 300 km '''sa fie de la acea clapeta acum care eu iam scos-o ca era lipita pe aerul de afara și deschisa pe aerul promit din motor Codul P0420 e relaționat cu senzorii de oxigen. Editat August 3, 2023 de TestPoint Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Si domnule lq care se refera la prima sonda sau la a doua ''' Adică cea dea doua sonda ar fi la mine de vina ? Link spre comentariu
riderinblack Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 La prima (citeste si aici: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16804/P0420/001056), acolo e temperatura mai are si sansele de a se defecta cresc. La a doua sonda temperatura gazelor mai scade si sonda are o viata ceva mai lunga. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Am o sonda de la cineva care era a doua pusa ' pot sa o pun în locul primei sonde? Link spre comentariu
merck Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Depinde de model. Sunt sonde lambda care se monteaza numai dupa catalizator (de exemplu BOSCH 0 258 986 602). Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Pai anumite persoane spun ca 'codul respectiv p0420 indica sonda după catalizator și anunță că xatalizatotul e defect dar la mine mașină se învinge maxim și nu da în nas ca ar fi infundat catalizator ''și alte pers spune ca ar fi prima ''care sa fie Link spre comentariu
merck Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Pai mergi pe mana acelor persoane si schimba senzorul dupa catalizator ca doar ai un asemenea senzor. Eu fac parte din grupul celor care sustin ca se duce/strica mult mai des senzorul din fata catalizatorului. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Domnule Merk sonda prima am schimbat-o este noua are 8000km și ma uitam pe tester cind ambalează oscilează acele semnale itca coboară 'sa nu mai fie bună? Cit ar trebui să-mi dea pe rezistenta dacă as masurauo ? Link spre comentariu
daniels Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Sunt dusi si senzorii si catalizatorul. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Gata sa găsim rezolvarea e stricat tot Link spre comentariu
daniels Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Sunt bune toate, dar ca sa mearga trebuie o agheazma. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Mișto Nu știu ce te deranjează dacă întreb nu răspunde daca nu vrei ok Link spre comentariu
daniels Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Ok, dar trebuie sa intelegi ca nu orice bici pocneste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum