Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wv polo 9n 1,2 benzina PLANETARA

Florin berdila

Postări Recomandate

Domnilor iam scos acea clapeta care o avea în capacul filtrului de aer postat mai sus avea un arc și un senzor metalic ''acum trage mașină o simți maxim dar îmi apare codul p0420 îl șterg iar apare după 200 300 km '''sa fie de la acea clapeta acum care eu iam scos-o ca era lipita pe aerul de afara și deschisa pe aerul promit din motor 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

41

• daniels

11

• merck

11

• adydep

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 02.08.2023 la 9:08, Florin berdila a spus:

Domnilor iam scos acea clapeta care o avea în capacul filtrului de aer postat mai sus avea un arc și un senzor metalic ''acum trage mașină o simți maxim dar îmi apare codul p0420 îl șterg iar apare după 200 300 km '''sa fie de la acea clapeta acum care eu iam scos-o ca era lipita pe aerul de afara și deschisa pe aerul promit din motor 

Codul P0420 e relaționat cu senzorii de oxigen.

UI.jpg

U2 SENZOR OXIGEN.jpg

Editat de TestPoint
Link spre comentariu

Pai anumite persoane spun ca 'codul respectiv p0420 indica sonda după catalizator și anunță că xatalizatotul e defect dar la mine mașină se învinge maxim și nu da în nas ca ar fi infundat catalizator  ''și alte pers spune ca ar fi prima   ''care sa fie 

Link spre comentariu

Pai mergi pe mana acelor persoane si schimba senzorul dupa catalizator ca doar ai un asemenea senzor. 

Eu fac parte din grupul celor care sustin ca se duce/strica mult mai des senzorul din fata catalizatorului. 

Link spre comentariu

Domnule Merk sonda prima am schimbat-o este noua are 8000km și ma uitam pe tester cind ambalează oscilează acele semnale itca coboară 'sa nu mai fie bună? Cit ar trebui să-mi dea pe rezistenta dacă as masurauo ? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări