Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wv polo 9n 1,2 benzina PLANETARA

Florin berdila

Postări Recomandate

Acum 57 minute, Florin berdila a spus:

Filtru aer lam schimbat 'are aproape 20000km ''sa fie cumva rampa de injectoare?

Piesele nu se schimba "la plesneala"... risti sa schimbi trei sfert motorul si tot sa nu mearga bine.

Pompa de benzina o schimbi daca ori nu functioneaza deloc ori nu baga suficienta presiune (asta pe masurate), nu o schimbi dupa principiul "o fi de la asta....", te alegi cu o caruta de bani cheltuiti si masina tot nu o sa mearga....

Sau, daca masina e extrem de defectuoasa, o schimbi, cumperi alta in care nu mai bagi bani toata luna...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

41

• daniels

11

• merck

11

• adydep

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si ce sa aibă domnilor unde sa mai umblu ce sai schimb 'am o rapma de injectoare de la un alt motor pe care lam avut înainte ''sau schimb rampa aceia sa fie de la injectoare sau unde sa mai umblu deci cu testeru pe ea în mers dqcq nu sar de 90 nu am prob cum dau un 120 nu mai se accelerează  și îmi da în nas apoi ridicând piciorul de pe accelerație și scăzând viteza își revine dar îmi pare pe tester codul p0171

Link spre comentariu

Măi Florine,ia și schimbă supapa regulatoare,aia din capul rampei.Asta așa ca să vorbim,și să mai încerci și tu câte ceva,că fără manometru și verificări e greu...

Ai așa,de tipul ăsta rampa?Supapa rampa injectoare Volkswagen Polo generatia 4 [2001 - 2005] Hatchback  3-usi 1.2 MT (54 hp) (9N_) 1 din dezmembrari - dezmembrari-bragadiru.ro

Link spre comentariu

Da domnule asa am ' 

Azi am schimbat și senzorul de la aer și nimic cum trec de 100 120 se gutuie și îmi pare codul p 0171   

O sa încerc sa schimb și ce miati spus dvs 

Link spre comentariu

Îmi spuneți și mie ce rol are acea clapeta actionata de o pârghie cu arc care se afla în capacul filtru aer la wv polo 9n 1'2 benzina?

Screenshot_20230710-213659_Google.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări