riderinblack Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Acum 57 minute, Florin berdila a spus: Filtru aer lam schimbat 'are aproape 20000km ''sa fie cumva rampa de injectoare? Piesele nu se schimba "la plesneala"... risti sa schimbi trei sfert motorul si tot sa nu mearga bine. Pompa de benzina o schimbi daca ori nu functioneaza deloc ori nu baga suficienta presiune (asta pe masurate), nu o schimbi dupa principiul "o fi de la asta....", te alegi cu o caruta de bani cheltuiti si masina tot nu o sa mearga.... Sau, daca masina e extrem de defectuoasa, o schimbi, cumperi alta in care nu mai bagi bani toata luna... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 3, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2023 Si ce sa aibă domnilor unde sa mai umblu ce sai schimb 'am o rapma de injectoare de la un alt motor pe care lam avut înainte ''sau schimb rampa aceia sa fie de la injectoare sau unde sa mai umblu deci cu testeru pe ea în mers dqcq nu sar de 90 nu am prob cum dau un 120 nu mai se accelerează și îmi da în nas apoi ridicând piciorul de pe accelerație și scăzând viteza își revine dar îmi pare pe tester codul p0171 Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 E posibil ca amestecul aer/benzina sa nu poata sustine o putere mai mare. Cauzele pot fi multe. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 3, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2023 Domnule Daniels și nu poate fi de la clapeta sau de unde ar putea fi prob cu qmestecul? Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Ar trebui sa gasesti pe cineva care cunoaste bine motorul asta. Intra pe un forum WV si cauta proble similare. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 3, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2023 Unde găsesc forum wv? Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Uite ce inseamna codul tau Link spre comentariu
validae Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 1 oră în urmă, Florin berdila a spus: Unde găsesc forum wv? Prima la stânga, pe internet. Cam cum ai găsit și Elforum... Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 9 ore, Florin berdila a spus: Unde găsesc forum wv? Uite-l aici: https://vwforum.ro/ Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Măi Florine,ia și schimbă supapa regulatoare,aia din capul rampei.Asta așa ca să vorbim,și să mai încerci și tu câte ceva,că fără manometru și verificări e greu... Ai așa,de tipul ăsta rampa? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 4, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2023 Da domnule asa am ' Azi am schimbat și senzorul de la aer și nimic cum trec de 100 120 se gutuie și îmi pare codul p 0171 O sa încerc sa schimb și ce miati spus dvs Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 6, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2023 Am schimbat și ce a spus domnul adydep aceleași simtome 'după 120 îmi da în nas și îmi da codul pe tester p0171 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 10, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2023 Îmi spuneți și mie ce rol are acea clapeta actionata de o pârghie cu arc care se afla în capacul filtru aer la wv polo 9n 1'2 benzina? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 11, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2023 Deci nui dau de cap masina 'deci de la 3500 de ture nu se mai ambalează da în nas 'dar uneori se duce și de 4000 ce sa fie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum