Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wv polo 9n 1,2 benzina PLANETARA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si acestea suntdupa ce am schimbat sonda nr doi cea de după catalizator dar este una de la o scoda  fabia 

Screenshot_20230807-134138_Torque (Lite).jpg

Screenshot_20230807-134927_Torque (Lite).jpg

Deci acum după ce am schimbat sonda doi pe aplicație îmi arata asa și pe sonda 1 și pe sonda doi  aceste sunt valori cind mașină avea 100km la ora în mers  deci va întreb asa trebuie sa arate ?

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna ziua am o întrebare '''am alimentație de la un pic benzina de 95 cred ca e proasta ca 'calitate am mers 40 km și mi sa aprins martor în bord și cod p0420 ''credeți ca benzina a declanșat acest cod?? Am alimentT 20 litri benzina de 99 și nu mia mai arătat codul ''va întreb se poate din  cauza benzinei sa fi fost?? Are ceva dacă alimentez cu benzina de 99? La un wv polo 1'2

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Salut 'am făcut acum 7 lini la sonda nr doi o reductie și am păcălito sa nu mai citească noxele catalizatorul fost bine pana azi ''acum pe la 110 km ora îmi apare imediat codul p0171 și îmi taie accelerație apoi se reduce și își revină iar dar asta numai după 110 km ora 'ce sa fie de îmi taie accelerația am schimbat anul trecut pompa rampa filtru etc '''sa fie sonda 1 sau filtru benzina va rog un sfat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări