Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Copiere video

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am salvat și eu câteva casete, cred ca 3 de toate, filmate de mine. Când le redau cu camera pe tv se vede impecabil. Când redau pe același tv aceeași filmare, salvata în format digital, apare pixelarea. Am încercat cu mai multe placi de captura, inclusiv ca cea în discuție aici. Nu e ce trebuie.

Am eu doua playere,  dar cine știe cum se mai prezintă...nu am nici o caseta normala ca să pot proba. Dacă ești din Iași,  îți pot da sa probezi. Eu nu am decât câteva mini dv. Nu am avut microbul filmelor pe suport magnetic.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Am salvat și eu câteva casete, cred ca 3 de toate, filmate de mine. Când le redau cu camera pe tv se vede impecabil. Când redau pe același tv aceeași filmare, salvata în format digital, apare pixelarea. Am încercat cu mai multe placi de captura, inclusiv ca cea în discuție aici. Nu e ce trebuie.

Am eu doua playere,  dar cine știe cum se mai prezintă...nu am nici o caseta normala ca să pot proba. Dacă ești din Iași,  îți pot da sa probezi. Eu nu am decât câteva mini dv. Nu am avut microbul filmelor pe suport magnetic.

Multumesc, dar sunt pe langa capitala.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări