Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor VGA

yo7but

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo7but

4

• iuliantv

4

Top autori în acest subiect

ce rezolutii trebuie sa suporte?,am unul de 12.4 inch 4/3 audio video si vga mici difuzoare incorporate ,alimentare la 12v 1.5a .lcd nu ,,led,,dar care conectat pe un laptop mai modern ,spune not suported,800x600 parca i.am dat minimul ce pot da din laptop. made in china model nu are trecut nicaieri,doar monitor lcd 10.4 inch

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 6 ore, yo7but a spus:

Poti sa-mi trimiti ceva poze ?

[email protected]

Multumesc.

de fapt suporta 800x600 ,cred ca alta era rezolutia ce nu o suporta,l.am conectat pe alt laptop putin mai vechi si merge pe 800x600

dar puteti sa.mi spuneti daca va intereseaza alta rezolutie si conectez la un pc,si altfel sta treaba,ca al doilea monitor,la laptop nu-ti poti da seama exact,deoarece el e facut sa readea anumite rezolutii ce depind si de displayul laptop,chiar daca dau doar pe monitor extern....imaginea e putin galbuie,specifica lampilor mai vechi,din poza e putin mai defocalizata ca in realitate

IMG-20230411-171658.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări