Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare releu întârziere la amplificator

Viojimbolia

Postări Recomandate

Am achiziționat un releu de intarziere(delay) NE555 și doresc să-l conectez la un amplificator dar nu-mi da semnal. Este pentru 12v, am un alimentator de 12v 3Ah. Este posibil ca delay-ul sa consume tensiunea produsa și sa nu mai aibă ce sa dea mai departe? Menționez ca l-am testat sa vad continuitatea și totul pare în regula, am un modul audio 2.1 hi-fi 2x50wx100w TDA 3116D2 exista totuși posibilitatea ca alimentatorul sa fie prea slab? Va mulțumesc anticipat!!! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Viojimbolia

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

În primul rând, te sfătuiesc ca pe orice forum te vei mai înscrie vreodată, să începi prin a-i citi Regulamentul.

Dacă ai fi făcut asta, ai fi citit că titlul unui topic trebuie să conțină descrierea cerinței, pe scurt.

Am modificat eu acum, dar e bine să înveți din greșeli și să nu le repeți.

Din ce descrii, nu avem cum ști ce releu ai folosit și cum l-ai conectat.Ce întârziere vrei să obții ?

La unele amplificatoare se folosește uneori conectarea cu întârziere a difuzoarelor, pentru a nu fi aplicată o tensiune continuă în impuls la conectarea alimentării, fapt care cauzează o ,,bubuitură,, în boxe.

Dacă pui schema acelui releu și un desen sau poză cu conectarea pe care ai făcut-o, am putea vedea ce ai greșit sau cauzele nefuncționării...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări