Viojimbolia Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Am achiziționat un releu de intarziere(delay) NE555 și doresc să-l conectez la un amplificator dar nu-mi da semnal. Este pentru 12v, am un alimentator de 12v 3Ah. Este posibil ca delay-ul sa consume tensiunea produsa și sa nu mai aibă ce sa dea mai departe? Menționez ca l-am testat sa vad continuitatea și totul pare în regula, am un modul audio 2.1 hi-fi 2x50wx100w TDA 3116D2 exista totuși posibilitatea ca alimentatorul sa fie prea slab? Va mulțumesc anticipat!!! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 În primul rând, te sfătuiesc ca pe orice forum te vei mai înscrie vreodată, să începi prin a-i citi Regulamentul. Dacă ai fi făcut asta, ai fi citit că titlul unui topic trebuie să conțină descrierea cerinței, pe scurt. Am modificat eu acum, dar e bine să înveți din greșeli și să nu le repeți. Din ce descrii, nu avem cum ști ce releu ai folosit și cum l-ai conectat.Ce întârziere vrei să obții ? La unele amplificatoare se folosește uneori conectarea cu întârziere a difuzoarelor, pentru a nu fi aplicată o tensiune continuă în impuls la conectarea alimentării, fapt care cauzează o ,,bubuitură,, în boxe. Dacă pui schema acelui releu și un desen sau poză cu conectarea pe care ai făcut-o, am putea vedea ce ai greșit sau cauzele nefuncționării... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum