dan-a2 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Va salut , un vecin ma dispera ca tv-eurile lui nu prinde anumite canale ,lg are unele philips altele.. Sunt cam 7 programe care unul le prinde celalalt nu si invers ,amandoua sunt led digital ,acelasi operator de cablu.. Un sfat va rog.. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Depinde ce setari a facut la cautare. Ca sa le ia pe toate ar trebui sa dea cautare completa, nu simpla/rapida. Trebuie vazut cum sta si cu semnalul. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Am dat toate variantele plus schimbare intre cabluri Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 10 minute, dan-a2 a spus: Am dat toate variantele plus schimbare intre cabluri la philips trebuie intrat la setari si dat scanare integrala la lg incercati ca tara finlanda Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 O fi semnalul mai slab, iar tunerul nu-i la fel de sensibil. Se mai intampla. Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Doua televizoare de acelasi brand dar modele diferite, nu vor receptiona la fel grila de programe! Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Acum 4 ore, ceorneialexdru a spus: Doua televizoare de acelasi brand dar modele diferite, nu vor receptiona la fel grila de programe! nu.i vorba de ordine,e vorba de lipsuri,si la philips e cunoscuta problema ca daca nu intrii in setari unde trebuie,nu prinzi toata grila,la LG nu am intalnit Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 9, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Multumesc ,cu Philips am rezolvat ,am dat cautare integrala , la LG am dat cautare cu finlanda tot degeaba.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum