ionut120v Postat Aprilie 15, 2023 Partajează Postat Aprilie 15, 2023 (editat) Amplificatorul acesta dateaza din anii 2000 este un operational, m-am inspirat din unele operationale, dar nu e copiat exact ca acolo, utimul construit a fost prin 2003. Prima este varianta THT intr-un detector de radiatii cu tub cu gaz rusesc, a doua este smd pe post de amplificator audio. Editat Aprilie 15, 2023 de ionut120v Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 16, 2023 Partajează Postat Aprilie 16, 2023 La 15.04.2023 la 16:23, ionut120v a spus: driver pentru surse izolate la frecventa mare cu curent sinusoidal pentru alimentat amplificatoare de biosemnale. Pentru ceva asemanator (alimentarea unor telemetrii auto, prin transformator rotativ)), am folosit TDA2050. 2 buc. în punte, comandate de un oscilator controlat cu 4046. Patru unitati pe un vehicol, cu frecvente de lucru în domeniul 100-150 kHz. De accea am si propus integratul. Link spre comentariu
ionut120v Postat Aprilie 16, 2023 Partajează Postat Aprilie 16, 2023 Mai multi din noi folosim in acest scop, una din acele surse functiona la 1 MHz chiar si in foto 1 unul din amplificatoare e driver pentru sursa de 350v a tubului. O problema cu unele integrate ce am patit eu era un glitch in situatia in care introduceam sarcini neliniare, de exemplu redresat cu diode la iesire. Unul din amplificatorele de putere pentru o sursa de 50w avea 2 perechi de finali, unii mici pentru reactie si unii mari pentru forta, in felul acela am reusit sa scap de glitch-ul respectiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum