Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suspensii GDM 18/80

Mitrut20

Postări Recomandate

Acolo pe site  este descrisa procedura complexa  de realizare a boxelor...

O idee,,:

"Odată terminat proiectul teoretic facem un filtru de test pentru a reface măsurătorile cât mai acurate. Când
difuzoarele sunt în funcţiune (în lumea reală), în cele mai multe cazuri ele se manifestă destul de diferit faţă de ceea
ce sugerează programul de optimizare."

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mitrut20

11

• alexy

10

• sonic11

6

• okean

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Incintele Unitra 140W (si altele) au fost vandute in Vestul capitalist cu alte filtre - mult mai complicate - decat acelea care le echipau pe cele vandute in Romania.

Nu stiu daca fonoabsorbantul era aceeasi pasla sfarmicioasa pusa in punga cum era in cele de la noi.

Link spre comentariu

Întrebarea e dacă se merita investit în ele prea mult. 

Știe cineva dacă modelul din titlu a fost și cu suspensie din pânză cauciucata? Întreb ca m-am pricopsit cu o pereche de unitre de 140w și inițial am vrut sa le schimb suspensia la medii  ca părea cam tare, am crezut ca s-a întărit buretele ala, dar când am tras de el am văzut ca se tine bine și abia atunci mi-am dat seama ca-i de pânză. Lipitura e pe spate, cam greu de făcut acasă, dar nu exclud sa fi schimbat cineva înainte suspensiile la medii.

Link spre comentariu

Pun și doua poze. Tind sa cred ca asa au fost făcute, pentru ca basii aveau suspensia rupta și e greu de crezut ca cineva a schimbat suspensia la medii, dar a lăsat basii. Și lipitura pe spate e destul de greu de făcut, majoritatea meșterilor lipesc pe fața membranei.

https://postimg.cc/gallery/ydHfBr4

Editat de marius75
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări