Усилитель Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acolo pe site este descrisa procedura complexa de realizare a boxelor... O idee,,: "Odată terminat proiectul teoretic facem un filtru de test pentru a reface măsurătorile cât mai acurate. Când difuzoarele sunt în funcţiune (în lumea reală), în cele mai multe cazuri ele se manifestă destul de diferit faţă de ceea ce sugerează programul de optimizare." Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Incintele Unitra 140W (si altele) au fost vandute in Vestul capitalist cu alte filtre - mult mai complicate - decat acelea care le echipau pe cele vandute in Romania. Nu stiu daca fonoabsorbantul era aceeasi pasla sfarmicioasa pusa in punga cum era in cele de la noi. Link spre comentariu
marius75 Postat Aprilie 13, 2023 Partajează Postat Aprilie 13, 2023 Întrebarea e dacă se merita investit în ele prea mult. Știe cineva dacă modelul din titlu a fost și cu suspensie din pânză cauciucata? Întreb ca m-am pricopsit cu o pereche de unitre de 140w și inițial am vrut sa le schimb suspensia la medii ca părea cam tare, am crezut ca s-a întărit buretele ala, dar când am tras de el am văzut ca se tine bine și abia atunci mi-am dat seama ca-i de pânză. Lipitura e pe spate, cam greu de făcut acasă, dar nu exclud sa fi schimbat cineva înainte suspensiile la medii. Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 13, 2023 Partajează Postat Aprilie 13, 2023 Din cate stiu eu, nu. Link spre comentariu
marius75 Postat Aprilie 13, 2023 Partajează Postat Aprilie 13, 2023 (editat) Pun și doua poze. Tind sa cred ca asa au fost făcute, pentru ca basii aveau suspensia rupta și e greu de crezut ca cineva a schimbat suspensia la medii, dar a lăsat basii. Și lipitura pe spate e destul de greu de făcut, majoritatea meșterilor lipesc pe fața membranei. https://postimg.cc/gallery/ydHfBr4 Editat Aprilie 13, 2023 de marius75 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum