Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suspensii GDM 18/80

Mitrut20

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mitrut20

11

• alexy

10

• sonic11

6

• okean

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 9 minute, alexy a spus:

fara suparare  difuzoare noi , daca vreti calitate de sunet

si filtrele ,vati gandit?

m am gandit, la filtre voi inlocui condensatoarele, iar cu diff-urile cred ca voi cumpara unele noi, dar de la polonezi.

pe langa astea de 140 mai am si modelul de 75 la care am pus un diff de bass la vro 120 ron si niste medii luate de prin targul de vechituri si dupa ce le am pus am ramas chiar uimit de cum se aud.

Link spre comentariu

tote difuzoarele sant calculate , in boxe:rade:

""""pe langa astea de 140 mai am si modelul de 75 la care am pus un diff de bass la vro 120 ron si niste medii luate de prin targul de vechituri si dupa ce le am pus am ramas chiar uimit de cum se aud.::::::

Link spre comentariu
Acum 41 minute, alexy a spus:

tote difuzoarele sant calculate , in boxe:rade:

""""pe langa astea de 140 mai am si modelul de 75 la care am pus un diff de bass la vro 120 ron si niste medii luate de prin targul de vechituri si dupa ce le am pus am ramas chiar uimit de cum se aud.::::::

M-am lamurit.... daca ai pus niste troace chinezesti si zici ca ai ramas uimit....e clar:57

Ce e aia parametri ts, dai dracu ca nu e pentru noi, probabil se plictisise astia de la fabrica sa au zis hai sa facem o fisa cu parametri !?

Domnule, ai doua variante : cumperi noi de la polonezi sau recone kit care costa 35 lei.

Pe laga dif trebuie ranforsata cutia si modificate filtrele daca vrei sa iasa ceva.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, sonic11 a spus:

M-am lamurit.... daca ai pus niste troace chinezesti si zici ca ai ramas uimit....e clar:57

Ce e aia parametri ts, dai dracu ca nu e pentru noi, probabil se plictisise astia de la fabrica sa au zis hai sa facem o fisa cu parametri !?

Domnule, ai doua variante : cumperi noi de la polonezi sau recone kit care costa 35 lei.

Pe laga dif trebuie ranforsata cutia si modificate filtrele daca vrei sa iasa ceva.

da.. dar 75 le am facut pentru "duduiala" :)

am intrat pe link ul pe care l ati postat dar vad ca nu ma lasa sa introduc datele de expediere pentru Romania..

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Mitrut20 a spus:

da.. dar 75 le am facut pentru "duduiala" :)

am intrat pe link ul pe care l ati postat dar vad ca nu ma lasa sa introduc datele de expediere pentru Romania..

daca puteti sa ma puneti in legatura cu dommul pe care l ati recomandat...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sonic11 a spus:

Deruleaza la tabul pentru tara, ca vad ca nu stie sa caute.

am "bifat" Romania dar degeaba, tot nu ma lasa sa introduc datele.

Link spre comentariu
La 08.04.2023 la 16:23, sonic11 a spus:

Da, cu 300...400% adaos:rade:

Folositi alt browser, la mine merge.

Am luat de la ei, inaite de carcalac, conuri de basi si suspensii la preturi ok, preturile cresc peste tot, e o chestiune de timp...

Link spre comentariu
Chiar acum, okean a spus:

Am luat de la ei, inaite de carcalac, conuri de basi si suspensii la preturi ok, preturile cresc peste tot, e o chestiune de timp...

Cand ceri pe o medie aproape 300ron si la poloneti este 70 ron, nu stiu daca exista justificare..scuza...

Link spre comentariu

Probabil aia 70 de lei vin cu porumbeii calatori :rade:

L.E Oricum nu se merita efortul, incintele alea nu au cutii ca lumea, trebuie refacute total, deci...

Editat de okean
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări