alexy Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 fara suparare difuzoare noi , daca vreti calitate de sunet si filtrele ,vati gandit? Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Aprilie 7, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Acum 9 minute, alexy a spus: fara suparare difuzoare noi , daca vreti calitate de sunet si filtrele ,vati gandit? m am gandit, la filtre voi inlocui condensatoarele, iar cu diff-urile cred ca voi cumpara unele noi, dar de la polonezi. pe langa astea de 140 mai am si modelul de 75 la care am pus un diff de bass la vro 120 ron si niste medii luate de prin targul de vechituri si dupa ce le am pus am ramas chiar uimit de cum se aud. Link spre comentariu
alexy Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 tote difuzoarele sant calculate , in boxe """"pe langa astea de 140 mai am si modelul de 75 la care am pus un diff de bass la vro 120 ron si niste medii luate de prin targul de vechituri si dupa ce le am pus am ramas chiar uimit de cum se aud.:::::: Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Acum 41 minute, alexy a spus: tote difuzoarele sant calculate , in boxe """"pe langa astea de 140 mai am si modelul de 75 la care am pus un diff de bass la vro 120 ron si niste medii luate de prin targul de vechituri si dupa ce le am pus am ramas chiar uimit de cum se aud.:::::: M-am lamurit.... daca ai pus niste troace chinezesti si zici ca ai ramas uimit....e clar Ce e aia parametri ts, dai dracu ca nu e pentru noi, probabil se plictisise astia de la fabrica sa au zis hai sa facem o fisa cu parametri !? Domnule, ai doua variante : cumperi noi de la polonezi sau recone kit care costa 35 lei. Pe laga dif trebuie ranforsata cutia si modificate filtrele daca vrei sa iasa ceva. Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 7 ore, sonic11 a spus: M-am lamurit.... daca ai pus niste troace chinezesti si zici ca ai ramas uimit....e clar Ce e aia parametri ts, dai dracu ca nu e pentru noi, probabil se plictisise astia de la fabrica sa au zis hai sa facem o fisa cu parametri !? Domnule, ai doua variante : cumperi noi de la polonezi sau recone kit care costa 35 lei. Pe laga dif trebuie ranforsata cutia si modificate filtrele daca vrei sa iasa ceva. da.. dar 75 le am facut pentru "duduiala" am intrat pe link ul pe care l ati postat dar vad ca nu ma lasa sa introduc datele de expediere pentru Romania.. Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 8 minute, Mitrut20 a spus: da.. dar 75 le am facut pentru "duduiala" am intrat pe link ul pe care l ati postat dar vad ca nu ma lasa sa introduc datele de expediere pentru Romania.. daca puteti sa ma puneti in legatura cu dommul pe care l ati recomandat... Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Deruleaza la tabul pentru tara, ca vad ca nu stie sa caute. Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 1 oră, sonic11 a spus: Deruleaza la tabul pentru tara, ca vad ca nu stie sa caute. am "bifat" Romania dar degeaba, tot nu ma lasa sa introduc datele. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Incercati - aici - Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 2 ore, okean a spus: Incercati - aici - Da, cu 300...400% adaos Folositi alt browser, la mine merge. Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 41 minute, sonic11 a spus: Da, cu 300...400% adaos Folositi alt browser, la mine merge. cu alt browser merge! Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 La 08.04.2023 la 16:23, sonic11 a spus: Da, cu 300...400% adaos Folositi alt browser, la mine merge. Am luat de la ei, inaite de carcalac, conuri de basi si suspensii la preturi ok, preturile cresc peste tot, e o chestiune de timp... Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Chiar acum, okean a spus: Am luat de la ei, inaite de carcalac, conuri de basi si suspensii la preturi ok, preturile cresc peste tot, e o chestiune de timp... Cand ceri pe o medie aproape 300ron si la poloneti este 70 ron, nu stiu daca exista justificare..scuza... Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 (editat) Probabil aia 70 de lei vin cu porumbeii calatori L.E Oricum nu se merita efortul, incintele alea nu au cutii ca lumea, trebuie refacute total, deci... Editat Aprilie 11, 2023 de okean Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum