Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AURA URZICEANU

Vizitator alex_fun_club

Postări Recomandate

Vizitator alex_fun_club

Sunt sigur ca sunt multi care asculta cu placere Aura Urziceanu. La adresa ei nu pot fi aduse decat laude si aplauze. Vroiam sa va intreb daca are cineva inregistrarea de la concertul ei de la Sala Palatului, din luna octombrie( din cadrul concertului The Sound of America).Daca da, puneti-l pe youtube va rog.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• Sica

1

• George(sb)

1

• gogoo

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

nu stiu daca se poate numi chiar analfabeta, ideea e ca a avea talent, urechie muzicala, voce nu echivalwaza cu a fi un om de stiinta, versurile (nu stiu) este posibil sa fie compuse de altcineva, cert e camuzica ei eclipseaza ce este momentan pe piata romaneasca, spun asta ne fiind un ascultator al srepectivului gen muzical

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Raspund si eu.Aura Urziceanu este foarte analfabeta si suferinda de cantareata.

shi gutza plus vijelie ie academicieni... shi marmota... :smt005 aura urziceanu a fost cineva, chiar daca nu-ti vine-a crede, a avut fani, a avut si melodii de succes, dupa cum a avut si ratari!!!la fel ca si angela similea, mirabela dauer, madalina manole, etc...in plus, gandeste-te ca pe vremea lu ceasca chiar trebea sa ai o scoala de muzica, si mai ales, voce... nu ca azi, cand e suficient sa stii sa canti la "microfonul cu barba" al cine stie carui producator fatat peste noapte, si sa-ti aratzi farmecele (daca le ai), imbracata de parca tocmai te-ai dezbracat!!!
Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Personal am o parere... "mediana" in ceea ce priveste artistii din "epoca", din simplul fapt ca nu am apreciat niciodata continutul (naiv cu nuante de melodrama)Cu toate aceea, nu dau cu pietre, unora poate sa placa... :smt020 Intrebarea mea e alta... tipa era babeta cand eu eram la liceu, acuma trebuie sa se apropie de varsta lui Gica Petrescu :smt012 , se mai produce inca pe scena :smt017

Link spre comentariu

babeta asta, impreuna cu anca parghel, dida dragan, si nebuna aia... ada milea, care-a luat-o serios pe ulei dupa revolutie, erau cam singurele voci bune de jazz pe vremea lu ceasca...cat despre chestia cu melodrama, nu ele erau vinovate, ci suzana gadea!!!si sefa ei, academiciana!! :smt021

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări