Vizitator alex_fun_club Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 Sunt sigur ca sunt multi care asculta cu placere Aura Urziceanu. La adresa ei nu pot fi aduse decat laude si aplauze. Vroiam sa va intreb daca are cineva inregistrarea de la concertul ei de la Sala Palatului, din luna octombrie( din cadrul concertului The Sound of America).Daca da, puneti-l pe youtube va rog. Link spre comentariu
Vizitator alex_fun_club Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 nu raspunde nimeni ? Link spre comentariu
Sica Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Pai raspund eu , Aura Urziceanu si multa , multa muzica din anii 60 - 90 adica muzica de valoare gasiti aici !!! Link spre comentariu
gogoo Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Raspund si eu.Aura Urziceanu este foarte analfabeta si suferinda de cantareata. Link spre comentariu
George(sb) Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 nu stiu daca se poate numi chiar analfabeta, ideea e ca a avea talent, urechie muzicala, voce nu echivalwaza cu a fi un om de stiinta, versurile (nu stiu) este posibil sa fie compuse de altcineva, cert e camuzica ei eclipseaza ce este momentan pe piata romaneasca, spun asta ne fiind un ascultator al srepectivului gen muzical Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Raspund si eu.Aura Urziceanu este foarte analfabeta si suferinda de cantareata.shi gutza plus vijelie ie academicieni... shi marmota... :smt005 aura urziceanu a fost cineva, chiar daca nu-ti vine-a crede, a avut fani, a avut si melodii de succes, dupa cum a avut si ratari!!!la fel ca si angela similea, mirabela dauer, madalina manole, etc...in plus, gandeste-te ca pe vremea lu ceasca chiar trebea sa ai o scoala de muzica, si mai ales, voce... nu ca azi, cand e suficient sa stii sa canti la "microfonul cu barba" al cine stie carui producator fatat peste noapte, si sa-ti aratzi farmecele (daca le ai), imbracata de parca tocmai te-ai dezbracat!!! Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Personal am o parere... "mediana" in ceea ce priveste artistii din "epoca", din simplul fapt ca nu am apreciat niciodata continutul (naiv cu nuante de melodrama)Cu toate aceea, nu dau cu pietre, unora poate sa placa... :smt020 Intrebarea mea e alta... tipa era babeta cand eu eram la liceu, acuma trebuie sa se apropie de varsta lui Gica Petrescu :smt012 , se mai produce inca pe scena :smt017 Link spre comentariu
Vizitator jony56 Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 O ascult cu placere de cate ori am ocazia... Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 babeta asta, impreuna cu anca parghel, dida dragan, si nebuna aia... ada milea, care-a luat-o serios pe ulei dupa revolutie, erau cam singurele voci bune de jazz pe vremea lu ceasca...cat despre chestia cu melodrama, nu ele erau vinovate, ci suzana gadea!!!si sefa ei, academiciana!! :smt021 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum