Sharky Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Vreau sa imi iau ceva mai de calitate. Ca si scop in prima faza spalare beton cam 50mp. Nu e musai dintr un foc. Apoi doar ce mai curat una alta, nu am de gand sa îmi spal masina des sau ceva. Ce recomandati sa țină? Buget până in 1500. Sau cu ce ati avut experiențe negative ca sa ma păzesc? Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Bosch...in niciun caz Karcher. Si flitru de apa obligatoriu. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Am avut experiente neplacute cu Bosch. Acuma am un Makita de 6 ani la care am schimbat pistolul. Pana la urma conteaza din ce e facuta pompa. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Eu am de 5 ani un Karcher k4, am prins la vremea aia o oferta cu extra accesorii si am toate lanceele la el, aia de spumare pentru masina nu e buna de nimic si am luat una after market dar in rest nu am avut probleme. Spalat masina o data pe luna, placile de granit de la foisor, covoare, etc... Am avut grija sa nu-l las iarna in loc rece. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Cea mai importantă e pompa,deci filtru în primul rând.Aş merge pe un Huskqvarna sau Makita. Când am luat prima dată aşa ceva,prin anii '90,la întreprindere,erau f scumpe,da' ale naibii de rezistente.Foarte mult metal în ele.Acum sunt pline de plasticărăi... N-aş merge pe presiuni peste 150 bar deoarece uzura creşte cu presiunea.Nu trebuie nici lăsat aiurea în soare,de asemeni ferit de îngheţ. Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Asta ce pompa o avea acolo? Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 (editat) Karcher-urile la preturi mici au capul pompei din plastic...in timp se fisureaza. La cele scumpe cu presiune si debit mare toata pompa este din aluminiu....din ce am citit. Dar pistoalele sunt tot din plastic...si alea se fisureaza, mai ales daca iarna nu le bagi la caldura. Uite un aparat smecher...cu pompa din metal, lance tot din metal si presiune-debit excelente. Dar costa pe masura. La 1500 de lei nu prea ai ce sa-ti iei...doar niste jucarii. https://www.emag.ro/aparat-de-spalat-cu-presiune-bosch-professional-ghp-5-75-2600-w-570-l-h-185-bar-50-c-temperatura-maxima-0600910700/pd/DML1QMBBM/?ref=automated_compare_6_1&provider=rec&recid=rec_4_bb23504026b5de38e901adcc5b995232079ebb0f5b704bf121a58ac5635d10f1_1680885255&_gl=1*1qkuhee*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIypyNrpmY_gIVrQUGAB2psAr2EAQYBiABEgIaCvD_BwE Editat Aprilie 7, 2023 de mac01 Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 7, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Nu am nevoie de apa calda si nici utilizare intensa. Nu va îngheța niciodată. Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 (editat) Nu face apa calda...este temperatura maxima de functionare. Fara presiune si debit mare mare nu speli betonul. Iti spun din propria experienta. Am un Aquatak 1500x si tot mi se pare slabut. Mai am un aquatak 100...care l-am luat primul, e bun asa de distractie! Degeaba face presiune mare daca n-ai si debit de apa la acea presiune. Asta trebuie sa urmaresti la un aparat, presiunea pe locul 2...debitul de apa sa fie pe primul loc. 9-10 l/min este minunat. In fine....este alegerea ta...eu ti-am indicat anumite lucruri de care m-am lovit, iar acum stiu ce vreau de la un aparat. Decat ieftin si slab mai bine unul mai scump, dar smecher. Urmatorul aparat de spalat cu presiune care mi-l voi lua va fi unul ca la spalatorie... imi achizitionez pompa si motorul separat, apoi le montez pe un cadru cu roti facut de mine. Am avut asa ceva pe mana si am vazut ce inseamna presiune si debit. Era sa-l scap din mana cand am apasat butonul de la lance....mi-a aruncat mana in spate. Editat Aprilie 7, 2023 de mac01 Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Cu un Karcher mic amarat am spalat o zona, a iesit binem dar nefiind a meu n am insistat sa nu il consum. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Sharky.Toate "ozn-urile" astea plasticate spală,problema e cât te ţin!Pot crăpa când ţi-e lumea mai dragă! I-am luat soţiei o pereche de roţi noi la căruciorul de piaţă.Au costat cu tot cu transport vreo 40 de lei.La al doilea drum făcut s-a găurit plasticul unei roţi!... Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 13, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2023 Makita hw132 vad ca arata destul de interesant. Pare solid si de calitate. Prefer sa dau 500 600 lei in plus dar sa fie tanc. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 13, 2023 Partajează Postat Aprilie 13, 2023 In genul asta il am eu, cred ca e facelift. Eu il am de 6 ani si am schimbat 2 pistoale, in rest e bun. Atunci am dat sub 600 lei. Un amic si-a luat cam de o luna un Stihl. Are pompa de Al si pistoane inox. Fa o vizita la reprezebtanta. https://bruma.ro/product/aparat-de-spalat-cu-presiune-stihl-re-80/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google feed - Bruma&utm_medium=cpc&utm_term=76501&gclid=EAIaIQobChMIovCs1Man_gIVEvl3Ch1WZw7NEAQYBCABEgJw5fD_BwE Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 15, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2023 De ce ai schimbat pistoalele? Si cat a costat? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2023 Partajează Postat Aprilie 15, 2023 La presiunea aia, îți dai seama că pistoalele se uzează...sunt practic consumabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum