ionutz2013 Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Am o problema cand incdrc sa instalez youtube vanced pe orice xiaomi nu ma lasa din cauza securitatii miui. Imi cere sa dezactivez optimizarea miui ca sa pot instala. Vanced manager ma lasa sa il instalez dar vanced microG imi da eroarea aia cu optimizarea. Are cineva vreo idee? Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Si e greu sa dezactivezi temporar securitatea MIUI si dupa aia sa o activezi la loc ? Sa nu uiti sa dai acces lui microg la baterie in permanenta. Presupun ca vorbim de versiuni mai vechi de MIUI aici, mie nu mi-a mai cerut nimic cand am instalat ultima data ( in trecut da, trebuia dezactivata temporar optimizarea miui ) Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 6, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2023 1 oră în urmă, modoran a spus: Si e greu sa dezactivezi temporar securitatea MIUI si dupa aia sa o activezi la loc ? Sa nu uiti sa dai acces lui microg la baterie in permanenta. Presupun ca vorbim de versiuni mai vechi de MIUI aici, mie nu mi-a mai cerut nimic cand am instalat ultima data ( in trecut da, trebuia dezactivata temporar optimizarea miui ) Nu gasesc acea optimizare sa o dezactivez. Am incercat atat pe versiuni vechi cat si pe cele noi. Nu a mers pe niciunu. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Trebui sa devii dezvoltator mai inainte ca sa-ti apara meniul de dezvoltator ( se da click de 7 ori consecutiv pe versiunea de MIUI ). Dar repet, in ultima versiune nu mai este acolo si vanced se instaleaza fara sa faci nimic. Link spre comentariu
alexy Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 functioneaza si pe xioami si pe chipseturi made china , care nu au voie , protocoale etc etc Link spre comentariu
alexy Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 ca sa instalezi pe tel xiaomi vanced ,,, fisierul are 170mb Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Si aplicatia asta e misto pentru youtube.Nu te omoara cu reclame si merge cu displayu oprit sa asculti muzica si alte cele https://newpipe.net/# Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum