Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cleste de sertizat mufe RJ45

Mishu_17

Postări Recomandate

Buna ziua, am achizitionat un cleste de sertizat ca si cel din imagine.

Mi-am dat seama ca tijele marcate cu albastru sunt asigurate cu un fel de inele de siguranta, care erau prea mici si am putut sa le iau jos extrem de usor. Am inlocuit tijele respective cu suruburi (cele de sus cu suruburi M5 si cel de jos cu surub M3) si piulite dupa care am verificat clestele si sertizeaza ok. Pentru a asigura suruburile am folosit 2 piulite pe fiecare surub stranse una spre cealalta.

As dori sa stiu daca exista o metoda mai buna in afara de a inlocui respectivele tije cu suruburi ?

Screenshot_20230406_110515_Firefox.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Mishu_17

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu nu mi-as bate capul prea mult atat timp cand sertiseaza ok.  Vrei altceva mai bun, poti sa cumperi ceva foarte scump, desi daca nu ai firma nu cred ca iti trebuie ceva scump sa sertizezi 10 mufe intr-un an.

Editat de modoran
Link spre comentariu

Poţi înlocui tijele cu unele prevăzute cu gaură şi şplint de siguranţă. Ori le găureşti pe cele originale şi pui şplint în loc de şaibă ,,zegher,,.  Sau pui în loc de două piuliţe normale, una autoblocantă cu teflon.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări