djvas Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Sunt curios daca mai sunt colegi "fani" multipin.... cam cu asta m-am ocupat in ultimul timp ! Nu e frumos dar trebuie facut. Mai jos un "fan out" de 48 canale cu multipin de 150 contacte. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Nu se poate simula, trebuie neaparat realizat practic? In 2023, cind sint simulatoare de orice? vaaai! Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Se poate comanda gata facut .... dar ustura ! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Eu am facut anul trecut ceva asemanator dar la scara mai mica. Doua cabluri cu cate 16 mufe XLR la fiecare capat si doua cabluri cu 16 XLR la un capat si la celalalt capat cu o cutie care avea 16 XLR mama, de panou. Link spre comentariu
cipcirip Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Salutare. Acum vreo 20 ani am făcut ultimele... ,,Perne" scenă/mixer, multicore separat in/out, controllere și dimmere home made pentru lumini; păcat că nu am poze de atunci... Link spre comentariu
elektronu85 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Eu sunt curios cat e metrul de asemenea cablu, are ceva miezuri acolo! Foarte frumos! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 La Thomann, au reprezentanta si in RO, 58 lei metrul, cel cu 16 "core". Cauta pe site-ul lor, gasesti si alte cabluri. https://www.thomann.de/ro/sommer_cable_mistral_multipair_mcf12.htm?glp=1&gclid=CjwKCAjwv8qkBhAnEiwAkY-ahowLK-W_AfSdJGP0OfTtbitRjavvxK9jhBPRGFZyu-At0XcFa6ZTsxoCEwkQAvD_BwE Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 La 05.04.2023 la 22:00, Marele Savant a spus: Nu se poate simula, trebuie neaparat realizat practic? In 2023, cind sint simulatoare de orice? vaaai! În primul rind trebuie sa ai modele corecte pt orice vrei sa folosești în simulare și apoi sa ai și cu ce sa stimulezi. Cind o simulare la o sursa în comutație (un singur integrat, o bobina și tranzistori de forta) poate dura și doua zile pe un quad-core I7 cu 16G ram, atunci un sistem cu citeva zeci-sute de integrate poate dura luni sau ani și la final îți dai seama ca unele modele nu erau corecte, mai bine testezi. Sau mai rău, nu-ți dai seama ca unele modele sînt greșite. Link spre comentariu
Postări Recomandate