Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jvc volum nereglabil

Budreala Radu

Postări Recomandate

IMG-20230405-180039.jpg

Aparat multimedia auto. 

Defectul se manifesta astfel: prinde posturi de radio, funcționează pe usb, la un anumit nivel, dar nu reglează volumul nici în sus, nici în jos... La acționarea potențiometrului de volum nu apare nimic pe display(ce tine de sonor) și nici displayul nu este luminat; am măsurat tensiuni, 5v și 12v sunt prezente pe panoul frontal. Resetul nu rezolva nimic, ați întâlnit așa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Budreala Radu

4

• dan cod

2

• validae

1

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

IMG-20230405-191250.jpg

Să mai credem clientul când spune că s-a întrerupt din senin... Iată, pumn în encoder cu fisurarea pcb-ului!!! 

Să văd mâine ce pot face...

Link spre comentariu

Păi pumnul nu l-a dat de mulțumit ce era de funcționarea encoderului....

Dar putea să menționeze asta ,,nu-mi mergea volumul și i-am tras una,,.Măcar știai la ce să te aștepți. Eu prima dată întreb ,,ți-a căzut din mână, l-ai lovit,  l-ai udat ?,,.

Bineînțeles, răspunsurile sunt de genul ,,nu are mare lucru....nu intră curent în el.,,

Link spre comentariu
Acum 17 minute, validae a spus:

Dar putea să menționeze asta ,,nu-mi mergea volumul și i-am tras una,,.Măcar știai la ce să te aștepți. Eu prima dată întreb ,,ți-a căzut din mână, l-ai lovit,  l-ai udat ?,,.

Si completat cu "ai facut sex in masina?". E bine sa gandim si pozitiv. :rade:

Link spre comentariu
Acum 17 minute, dan-a2 a spus:

Nuu,o siguranta arsa...

E prea mult siguranță... 

Are vreo sârmă arsa! 

Acum 37 minute, validae a spus:

Păi pumnul nu l-a dat de mulțumit ce era de funcționarea encoderului....

Bineînțeles, răspunsurile sunt de genul ,,nu are mare lucru....nu intră curent în el.,,

Când am desfăcut panoul frontal, se vedea foarte fin fisura, noroc cu lupa, pentru poza am torsionat puțin să se vadă ca lumea; problema e nasoala daca sunt întreruperi și pe fata pcb, pe dos cred că le rezolv!

Link spre comentariu

https://postimg.cc/gallery/vbYbtsC

Mi-a reușit operația! La traseele mai groase am lipit local, cu sarma de cupru de 0,5 iar traseele subțiri cu sarma de cuem de 0,1 fixată din loc in loc cu silicon transparent. Encoderul funcționează perfect, inclin cu varianta lui @nelu F

Glumesc, desigur... Mulțumesc tuturor!span widget

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări