Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărunţele...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 690
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Uite aşa mai apar la vedere date despre "glorioasa contraofensivă",aia despre care ne tot intoxică zilnic unii cu ştiri tendențioase...

https://www.libertatea.ro/stiri/ucraina-razboi-harta-teritoriu-4674168

De ce este un razboi trecut la "maruntele? Nu trece zi sa nu amintesti de rusi. Este respectata optiunea fiecaruia, dar chiar in fiecare zi sa ne luam portia slava? Una este poporul rus, ca nu ar avea atatea realizari daca ar fi toti cu votca, si alta este gasca oligarhilor miliardari sau a batranilor generali care isi pierd sensul vietii fara razboi. 

Link spre comentariu
Acum 34 minute, dumitrumy a spus:

Una este poporul rus, ca nu ar avea atatea realizari daca ar fi toti cu votca

Cu dementi la conducere si o armata de oligarhi nu au decat optiunea de a-si ineca amarul in votca. Cei care mai au realizari ...joaca in deplasare. 

Pacat ca se irosesc valorile.

Link spre comentariu

Eu nu ma simt manipulat ca nu iau de bun ce rahaturi scriu ăștia. 

Sunt conștient de propaganda necesară în astfel de situații, război, si cu asta basta. 

În consecință , nu am să arăt cu degetul în nicio directie,  UE, Nato,  Ucraina,  Rusia . 

Știu doar un singur lucru,  un stat agresor nu trebuie să câștige. 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, antemir a spus:

Depinde de cine stabilește cine "a agresat" și cine stabilește "câștigul".
Istoria ne-a demonstrat că sunt lucruri relative.

Faptele confirma că Rusia a agresat sistematic,  de când sunt ei sub numele ăsta,și continuă s-o facă.  

Cei agresați vor confirma câștigul.  Ce tot o frecam că la 14 ani? 

Link spre comentariu

eos.Corect ce spui dar propaganda nu se referă numai la citit,cuprinde toată mass-media.Ba mai apoi la multe națiuni îndoctrinarea începe din familie şi se dezvoltă în şcoli.

De unde credeți că iese un patriot de un neam să dea în cap altui patriot de alt neam?

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări