eos Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 28 minute, BRANCA a spus: eos.Vezi să nu!Nu umblau nişte zvonuri cu şeful mare că ar fi fost "colaborator"?...Vorba aia "dacă-i musai trebe".Bănui că ordinul e dat... Ala nu e zvon.E deja de mult o certitudine Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Uite aşa mai apar la vedere date despre "glorioasa contraofensivă",aia despre care ne tot intoxică zilnic unii cu ştiri tendențioase... https://www.libertatea.ro/stiri/ucraina-razboi-harta-teritoriu-4674168 Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 De parca ceilalti nu tot cu intoxicari/otraviri umbla. De iradiat cred ca s-au lasat axandu-se pe saritul pe geam. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Ascultă Jump/Van Halen Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Uite aşa mai apar la vedere date despre "glorioasa contraofensivă",aia despre care ne tot intoxică zilnic unii cu ştiri tendențioase... https://www.libertatea.ro/stiri/ucraina-razboi-harta-teritoriu-4674168 De ce este un razboi trecut la "maruntele? Nu trece zi sa nu amintesti de rusi. Este respectata optiunea fiecaruia, dar chiar in fiecare zi sa ne luam portia slava? Una este poporul rus, ca nu ar avea atatea realizari daca ar fi toti cu votca, si alta este gasca oligarhilor miliardari sau a batranilor generali care isi pierd sensul vietii fara razboi. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Acum 34 minute, dumitrumy a spus: Una este poporul rus, ca nu ar avea atatea realizari daca ar fi toti cu votca Cu dementi la conducere si o armata de oligarhi nu au decat optiunea de a-si ineca amarul in votca. Cei care mai au realizari ...joaca in deplasare. Pacat ca se irosesc valorile. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2023 N-am mai comentat răzbelul de mult timp.Am mai punctat câte o "mărunțică",care prea ieşea în evidență şi era prea deranjantă. Şi chestia asta din Libertatea am pus-o pentru cei care nu sunt convinşi că propaganda lucrează şi suntem manipulați... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Propaganda funcționează cînd citești toate mizeriile. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Eu nu ma simt manipulat ca nu iau de bun ce rahaturi scriu ăștia. Sunt conștient de propaganda necesară în astfel de situații, război, si cu asta basta. În consecință , nu am să arăt cu degetul în nicio directie, UE, Nato, Ucraina, Rusia . Știu doar un singur lucru, un stat agresor nu trebuie să câștige. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Acum 19 minute, antemir a spus: Depinde de cine stabilește cine "a agresat" și cine stabilește "câștigul". Istoria ne-a demonstrat că sunt lucruri relative. Faptele confirma că Rusia a agresat sistematic, de când sunt ei sub numele ăsta,și continuă s-o facă. Cei agresați vor confirma câștigul. Ce tot o frecam că la 14 ani? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Rusia și SUA , câștigători, Talibanii. Altă întrebare... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Vorbim mâine după ce te trezești. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Eu zic să te culci. Cine ți-a dat voie să intri pe forum, a? Deja e ora 22... Ia-ți ursulețul în brațe și bagă-te în pătuț. Link spre comentariu
eos Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Acum 2 ore, ratza a spus: Propaganda funcționează cînd citești toate mizeriile. Ca citesti n`ar fi rau.Mai nasol e cand pui botu la ce citesti Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2023 (editat) eos.Corect ce spui dar propaganda nu se referă numai la citit,cuprinde toată mass-media.Ba mai apoi la multe națiuni îndoctrinarea începe din familie şi se dezvoltă în şcoli. De unde credeți că iese un patriot de un neam să dea în cap altui patriot de alt neam? Editat Septembrie 30, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
Postări Recomandate